Κρήτη - Ρόδος: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Κρήτη - Ρόδος: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια από Κρήτη, Ηράκλειο, Σητεία για Ρόδο: 26,50€
  • Τιμή εισιτηρίου αυτοκινήτου: 98,50€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Blue Star
  • Ενδιάμεσα νησιά: Σητεία, Κάσος, Κάρπαθος
  • Δρομολόγια πλοίων: 1-2 εβδομάδα
  • Διάρκεια ταξιδιού: 8 ώρες - 11 ώρες
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Κρήτη, Ηράκλειο, Σητεία - Ρόδος

Φθηνά εισιτήρια επιβατικών πλοίων με όλες τις εκπτώσεις για επιβάτες και αυτοκίνητα για τα δρομολόγια πλοίων από την Κρήτη, Ηράκλειο, Σητεία για την Ρόδο μπορείτε να προμηθευτείτε εύκολα και απλά από το booktickets. Οργάνωσε από νωρίς τα ταξίδια σας επιλέγοντας τα δρομολόγια των πλοίων που σε εξυπηρετούν μέσα από την πλατφόρμα κράτησης εισιτηρίων πλοίων του booktickets χωρίς επιπρόσθετες ταλαιπωρίες και μεγάλες αναμονές σε ουρές αναμονής λαμβάνοντας το e-ticket στο κινητό σου ή στο email σου.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Το ακτοπλοϊκό δρομολόγιο Κρήτη - Ρόδος εκτελείται με 1 - 2 δρομολόγια κάθε εβδομάδα από την Blue Star ferries με το πλοίο Chios από το Ηράκλειο και την Σητεία για την Ρόδο.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Ο χρόνος ταξιδιού είναι λίγο παραπάνω από 8 ώρες από την Σητεία και περίπου 11 ώρες από το λιμάνι του Ηρακλείου με ενδιάμεσες στάσεις σε Σητεία, Κάσο και Κάρπαθο.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων επιβατών;

Η τιμή ενός εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη ξεκινά από 26€. Ωστόσο, η τελική τιμή των εισιτηρίων μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις και την επιλογή της θέσης επιβάτη.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα περισσότερα πλοία που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο διαθέτουν γκαράζ οχημάτων με το κόστος του εισιτηρίου για ένα αυτοκίνητο να ξεκινά από 98,50€ χωρίς τις εκπτώσεις.

Μπορώ να κάνω κράτηση καμπίνας επιβατών;

Υπάρχει η δυνατότητα κράτησης καμπίνας η οποία γίνεται κατά την διάρκεια κράτησης εισιτηρίου. Μπορείτε επίσης κατά την διαδικασία κράτησης εισιτηρίου επιβάτη να κλείσετε θέσεις αεροπορικού τύπου.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Όλοι οι φοιτητές που διαθέτουν πάσο ή διεθνή κάρτα ISIC, μπορούν να αγοράσουν με έκπτωση 50% φοιτητικό ακτοπλοϊκό εισιτήριο για τα δρομολόγια Κρήτη - Ρόδος.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Κρήτη - Ρόδος;

Τα δρομολόγια των πλοίων Κρήτη - Ρόδος εκτελούνται από την ακτοπλοϊκή εταιρεία Blue Star Ferries με το πλοίο Chios.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια Κρήτη - Ρόδος;

Μέσω της πλατφόρμας του booktickets, μπορείς να αγοράσεις φθηνά εισιτήρια πλοίων με μερικά κλικ. Εδώ θα βρεις όλες τα διαθέσιμα δρομολόγια με όλες τις διαθέσιμες εκπτώσεις για επιβάτες και οχήματα. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξεις το καλύτερο για το ταξίδι σου.