Λέσβος Μυτιλήνη - Αθήνα: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Λέσβος Μυτιλήνη - Αθήνα: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Δρομολόγια πλοίων: καθημερινά
  • Διάρκεια ταξιδιού: 12 ώρες 15 λεπτά
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια: 43€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: 120€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Blue Star Ferries
  • Ενδιάμεσα νησιά: Χίος ή Χίος, Σάμος, Φούρνοι, Ικαρία, Μύκονος, Σύρος
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Λέσβος Μυτιλήνη - Αθήνα

Πληροφορίες για τιμές εισιτηρίων πλοίων για όλα τα δρομολόγια πλοίων από Λέσβο (Μυτιλήνη) για Αθήνα και το λιμάνι του Πειραιά μπορείς να βρεις εύκολα και απλά στο booktickets. Μέσω του συστήματος κρατήσεων εισιτηρίων, έχετε τη δυνατότητα να δείτε άμεσα σε πραγματικό χρόνο τις διαθέσιμες τιμές και αναχωρήσεις για τα πλοία προς και από τη Λέσβο και να κλείσετε τα εισιτήριά σας σε λίγα μόνο λεπτά.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Όλο τον χρόνο καθημερινά εκτελούνται 1 - 2 δρομολόγια πλοίων από την Λέσβο για Αθήνα και το λιμάνι του Πειραιά με τα δρομολόγια να αυξάνονται κατά την καλοκαιρινή περίοδο.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του γρηγορότερου δρομολογίου είναι 12 ώρες και 15 λεπτά με ενδιάμεση στάση στην Χίο. Στις 16 ώρες και 45 λεπτά πραγματοποιείται το δρομολόγιο με ενδιάμεσες στάσεις στα νησιά Χίος, Σάμος, Φούρνοι, Ικαρία, Μύκονος, Σύρος.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων επιβατών;

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια από Μυτιλήνη με Blue star ferries μπορείτε να κάνετε κράτηση εύκολα και απλά από το booktickets. Η τιμή του οικονομικού εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη ξεκινά από 43€ με συμβατικό καράβι. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού Μυτιλήνη - Αθήνα μπορεί εξαρτάται από τις διαθέσιμες εκπτώσεις και την επιλογή της θέσης επιβάτη.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα περισσότερα πλοία διαθέτουν γκαράζ για τα δρομολόγια Μυτιλήνη - Αθήνα και το κόστος ενός εισιτηρίου ΙΧ αυτοκινήτου ξεκινά από 120€ χωρίς τις εκπτώσεις.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Μυτιλήνη - Αθήνα;

Τα δρομολόγια των πλοίων από Αθήνα για Μυτιλήνη εκτελούνται όλο τον χρόνο από την Blue Star Ferries και πραγματοποιούνται με συμβατικά επιβατικά πλοία. Συνήθως οι αναχωρήσεις των πλοίων γίνονται από την Ε2 πύλη του Πειραιά στις 20:00 το βράδυ.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια Μυτιλήνη - Αθήνα;

Μέσω της πλατφόρμας του booktickets, μπορείς να αγοράσεις φθηνά εισιτήρια πλοίων με μερικά κλικ. Εδώ θα βρεις όλες τα διαθέσιμα δρομολόγια με όλες τις διαθέσιμες εκπτώσεις για επιβάτες και οχήματα. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές καθώς και τις ώρες των διαθέσιμων δρομολογίων από Μυτιλήνη για Αθήνα, και να επιλέξεις το καλύτερο για το ταξίδι σου. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι τα δρομολόγια των πλοίων και οι τιμές των εισιτηρίων μπορεί να αλλάξουν ανάλογα με την χρονική περίοδο. Προτείνεται να ελέγχετε το booktickets για την έγκαιρη ενημέρωσή σας σε ότι αφορά το ταξίδι σας.