Μύκονος - Σάμος (Όλα τα λιμάνια): Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Μύκονος - Σάμος (Όλα τα λιμάνια): Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Δρομολόγια πλοίων: 3 - 7 κάθε εβδομάδα
  • Διάρκεια ταξιδιού: 4 ώρες
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών: 18,50€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: 71€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Blue Star Ferries
  • Ενδιάμεσα νησιά: Άγιος Κήρυκος (Ικαρία)
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Μύκονος - Σάμος (Όλα τα λιμάνια)

Εισιτήρια πλοίων της Blue Star Ferries για επιβάτες και οχήματα με όλες τις εκπτώσεις και προσφορές για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια Μύκονο - Σάμος (όλα τα λιμάνια) μπορείς να βρεις στο booktickets εύκολα και απλά. Κλείσε online τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια γρήγορα και οικονομικά! Βρες όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες για τις τιμές και τα δρομολόγια των πλοίων για να οργανώσεις το ταξίδι σου! Με μερικά μόνο κλικ έχεις την δυνατότητα να κατεβάσεις το e-ticket στο κινητό σου και να αναχωρήσεις αμέσως για το ταξίδι σου.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια από Μύκονο για τα λιμάνια Καρλόβασι και Εύδηλο της Σάμου εκτελούνται όλο τον χρόνο από την εταιρεία Blue Star Ferries 3 φορές την εβδομάδα την χειμερινή περίοδο. Την καλοκαιρινή σεζόν τα δρομολόγια αυξάνονται με καθημερινές αναχωρήσεις από το λιμάνι της Μυκόνου.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του ταξιδιού Μύκονο - Σάμος (όλα τα λιμάνια) είναι περίπου 4 ώρες.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων πλοίων;

Η τιμή ενός οικονομικού εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη είναι 18,5€ με πλοίο της Blue Star Ferries ενώ το εισιτήριο του αυτοκινήτου κοστίζει 71€.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα πλοία της Blue Star Ferries που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο έχουν γκαράζ και το κόστος ενός εισιτηρίου ΙΧ αυτοκινήτου ξεκινά από 71€.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Οι φοιτητές με πάσο από ελληνικό πανεπιστήμιο ή με διεθνή κάρτα ISIC, έχουν έκπτωση 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για αυτό το δρομολόγιο.

Μπορώ να κάνω κράτηση καμπίνας επιβατών;

Κατά την διαδικασία κράτησης εισιτηρίου επιβάτη για αυτήν την διαδρομή υπάρχει η δυνατότητα κράτησης καμπίνας ή μπορείτε να κάνετε κράτηση θέσεων με αεροπορικά καθίσματα για πιο άνετο ταξίδι.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Μύκονος - Σάμος (Όλα τα λιμάνια);

Το δρομολόγιο Μύκονος - Σάμος (Όλα τα λιμάνια) το εκτελεί όλο τον χρόνο η ακτοπλοϊκή εταιρία Blue StarFerries μεταφέροντας επιβάτες και οχήματα με ασφάλεια και άνεση.

Μύκονος - Σάμος (Όλα τα λιμάνια): Πως να κλείσω εισιτήρια πλοίων;

Μέσω του booktickets, μπορείς να αγοράσεις φθηνά εισιτήρια πλοίων με μερικά κλικ. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξεις το καλύτερο για το ταξίδι σου. Κλείσε εγκαίρως το εισιτήριο σου για αυτό το ταξίδι με την αξιοπιστία και ευκολία του booktickets.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι τα δρομολόγια των πλοίων και οι τιμές των εισιτηρίων μπορεί να αλλάξουν ανάλογα με την χρονική περίοδο. Προτείνεται να ελέγχετε το booktickets για την έγκαιρη ενημέρωσή σας σε ότι αφορά το ταξίδι σας.