Πειραιάς - Αιγιάλη, Αμοργός : Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Πειραιάς - Αιγιάλη, Αμοργός : Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών. Τιμή εισιτηρίου: 51.5€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: 116€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες : Blue Star, Seajets
  • Ενδιάμεσα νησιά : Πάρος, Νάξος, Δονούσα
  • Συχνότητα δρομολόγιων πλοίων: 4 κάθε εβδομάδα
  • Διάρκεια δρομολογίου: 7 ώρες 45 λεπτά
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά Πειραιάς - Αιγιάλη, Αμοργός

Ακτοπλοϊκά για επιβάτες και αυτοκίνητα και κρατήσεις εισιτηρίων πλοίων για αυτό το δρομολόγιο με την Blue Star Ferries μπορείτε να αγοράσετε μέσω του booktickets με μερικά μόνο κλικ. Εδώ θα βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τις αναχωρήσεις των πλοίων, τις ακτοπλοϊκές εταιρείες και τα προσφερόμενα ταξίδια για το δρομολόγιο.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Συνήθως, υπάρχουν 4 δρομολόγια πλοίων την εβδομάδα από Πειραιά για Αιγιάλη, με επιπλέον δρομολόγια το καλοκαίρι.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η χρονική διάρκεια του δρομολογίου από Πειραιά για Αιγιάλη είναι 7 ώρες και 45 λεπτά και εκτελείται με συμβατικό πλοίο από την ακτοπλοϊκή εταιρεία Blue Star Ferries.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων πλοίων;

Η τιμή του εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη είναι 51,5€. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού Πειραιάς - Αιγιάλη, Αμοργός μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις, τον τύπο του πλοίου και την επιλογή της θέσης.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα εισιτήρια για αυτό το δρομολόγιο είναι διαθέσιμα για οχήματα, όπως αυτοκίνητα και μηχανές. Τα πλοία αυτής της ακτοπλοϊκής σύνδεσης διαθέτουν γκαράζ με το κόστος ενός εισιτηρίου ΙΧ αυτοκινήτου να ξεκινά από 116€ χωρίς τις εκπτώσεις.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο;

Η Αμοργός έχει δύο φυσικά λιμάνια, τα Κατάπολα και την Αιγιάλη. Η ακτοπλοϊκή εταιρεία που εκτελεί με συμβατικά πλοία το δρομολόγιο Πειραιάς - Αιγιάλη, Αμοργός είναι η Blue Star Ferries.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια;

Σε 1' στην πλατφόρμα του booktickets, έχεις τη δυνατότητα να κάνεις ηλεκτρονική κράτηση ακτοπλοϊκών εισιτηρίων για το δρομολόγιο Πειραιάς - Αιγιάλη, Αμοργός. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξεις το καλύτερο για τις ανάγκες σου.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι τα δρομολόγια των πλοίων και οι τιμές των εισιτηρίων μπορεί να αλλάξουν ανάλογα με την χρονική περίοδο. Προτείνεται να ελέγχετε το booktickets για την έγκαιρη ενημέρωσή σας σε ότι αφορά το ταξίδι σας.