Σάμος - Θεσσαλονίκη: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Σάμος - Θεσσαλονίκη: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια. Τιμή εισιτηρίου επιβάτη: 41€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: 131€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Blue Star Ferries
  • Ενδιάμεσα νησιά: Λήμνος, Μυτιλήνη, Χίος
  • Δρομολόγια πλοίων: 1 κάθε εβδομάδα
  • Διάρκεια ταξιδιού: 20 ώρες
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Βαθύ Σάμος - Θεσσαλονίκη

Εισιτήρια πλοίων της Blue Star Ferries για επιβάτες και αυτοκίνητα με όλες τις εκπτώσεις για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια Βαθύ, Σάμος - Θεσσαλονίκη μπορείς να βρεις στο booktickets εύκολα και απλά. Κλείσε online τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια γρήγορα και οικονομικά! Βρες όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες για τις τιμές και τα δρομολόγια των πλοίων για να οργανώσεις το ταξίδι σου! Με μερικά μόνο κλικ έχεις την δυνατότητα να κατεβάσεις το e-ticket στο κινητό σου και να αναχωρήσεις αμέσως για το ταξίδι σου.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια από το λιμάνι Βαθύ της Σάμου για Θεσσαλονίκη εκτελούνται όλο τον χρόνο από την εταιρεία Blue Star Ferries 1 φορά την εβδομάδα.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του ταξιδιού από το λιμάνι Βαθύ της Σάμου για Θεσσαλονίκη είναι περίπου 20 ώρες.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων πλοίων;

Η τιμή ενός οικονομικού εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη είναι 41€ με πλοίο της Blue Star Ferries.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα εισιτήρια για αυτό το δρομολόγιο είναι διαθέσιμα για οχήματα, όπως αυτοκίνητα και μηχανές. Τα πλοία της Blue Star Ferries που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο έχουν γκαράζ και το κόστος ενός εισιτηρίου ΙΧ αυτοκινήτου ξεκινά από 131€.

Μπορώ να κάνω κράτηση καμπίνας επιβατών;

Κατά την διαδικασία κράτησης εισιτηρίου επιβάτη για αυτήν την διαδρομή υπάρχει η δυνατότητα κράτησης καμπίνας ή μπορείτε να κάνετε κράτηση θέσεων με αεροπορικά καθίσματα για πιο άνετο ταξίδι.

Βαθύ Σάμος - Θεσσαλονίκη: Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο;

Το δρομολόγιο Βαθύ, Σάμος - Θεσσαλονίκη το εκτελεί όλο τον χρόνο η ακτοπλοϊκή εταιρία Blue Star Ferries μεταφέροντας επιβάτες και οχήματα με ασφάλεια και άνεση.

Βαθύ Σάμος - Θεσσαλονίκη: Πως να κλείσω εισιτήρια πλοίων;

Μέσω του booktickets, μπορείς να αγοράσεις φθηνά εισιτήρια πλοίων με μερικά κλικ. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξεις το καλύτερο για το ταξίδι σου. Κλείσε εγκαίρως το εισιτήριο σου για αυτό το ταξίδι με την αξιοπιστία και ευκολία του booktickets.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι τα δρομολόγια των πλοίων και οι τιμές των εισιτηρίων μπορεί να αλλάξουν ανάλογα με την χρονική περίοδο. Προτείνεται να ελέγχετε το booktickets για την έγκαιρη ενημέρωσή σας σε ότι αφορά το ταξίδι σας.