Σαντορίνη - Αθήνα (όλα τα λιμάνια): Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Σαντορίνη - Αθήνα (όλα τα λιμάνια): Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια. Τιμή εισιτηρίου επιβάτη: 48€ - 89€
  • Τιμή εισιτηρίου αυτοκινήτου: 85€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Blue Star, Golden Star, Fast Ferries, Zante Ferries, Seajets
  • Ενδιάμεσα νησιά: Σύρος, Πάρος, Νάξος, Ίος
  • Δρομολόγια πλοίων: Καθημερινά
  • Διάρκεια ταξιδιού: 5 ώρες - 8 ώρες
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Σαντορίνη - Αθήνα (όλα τα λιμάνια)

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για επιβάτες και αυτοκίνητα για τα δρομολόγια από Σαντορίνη για Πειραιά και Ραφήνα μπορείς να αποκτήσεις εύκολα και απλά από το booktickets. Με μερικά μόνο κλικ έχεις την δυνατότητα να κατεβάσεις το ηλεκτρονικό σου εισιτήριο (e-ticket) στο κινητό σου και να ταξιδέψεις αμέσως χωρίς κουραστικές αναμονές στις ουρές των εκδοτηρίων. Ενημερωθείτε για τα εισιτήρια πλοίων και τα δρομολόγια για τις Κυκλάδες για το 2024

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Καθημερινά και όλο τον χρόνο εκτελούνται δρομολόγια πλοίων από Σαντορίνη για τον Πειραιά και την Ραφήνα, με επιπλέον αύξηση της συχνότητας των δρομολόγιων κατά την καλοκαιρινή περίοδο.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του γρηγορότερου δρομολογίου είναι 4 ώρες και 50 λεπτά και πραγματοποιείται με τα ταχύπλοα σκάφη CHAMPION JET 2 & SUPERJET της Seajets και 6 ώρες με συμβατικό πλοίο από την Blue Star Ferries, ενώ η Zante Ferries κατά την διάρκεια του χειμώνα εκτελεί το δρομολόγιο σε 13 ώρες με στάσεις στα νησιά Σέριφος, Σίφνος, Μήλος, Κίμωλος, Φολέγανδρος, Σίκινος, Ίος. Το δρομολόγια από Ραφήνα το εξυπηρετεί η εταiρεία Golden Star Ferries με ταχύπλοο σκάφος και χρονική διάρκεια ταξιδιού 5 ώρες και 20 λεπτά.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων επιβατών;

Η τιμή του εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη ξεκινά από 48€ με συμβατικό πλοίο της Zante Ferries και φτάνει τα 89,7€ με ταχύπλοο της Seajets. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις και την επιλογή της θέσης επιβάτη.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα εισιτήρια για αυτό το δρομολόγιο είναι διαθέσιμα για οχήματα, όπως αυτοκίνητα και μηχανές. Τα περισσότερα πλοία διαθέτουν γκαράζ με το κόστος ενός εισιτηρίου ΙΧ αυτοκινήτου να ξεκινά από 85€ με Seajets χωρίς τις εκπτώσεις.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Αν διαθέτεις φοιτητικό πάσο από ελληνικό πανεπιστήμιο ή διεθνή κάρτα ISIC, μπορείς να αγοράσεις με έκπτωση 50% φοιτητικό ακτοπλοϊκό εισιτήριο για αυτά τα δρομολόγια.

Σαντορίνη - Αθήνα: Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο;

Οι ακτοπλοϊκές εταιρείες που εκτελούν τα δρομολόγια Σαντορίνη - Πειραιάς και Σαντορίνη - Ραφήνα είναι η Blue Star Ferries, η Fast Ferries και η Golden Star Ferries όλο τον χρόνο, ενώ η Seajets και η Zante Ferries πραγματοποιούν τα δρομολόγια την καλοκαιρινή σεζόν.

Σαντορίνη - Αθήνα: Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια;

Μέσω της πλατφόρμας του booktickets, μπορείς να αγοράσεις φθηνά εισιτήρια πλοίων με μερικά κλικ. Εδώ θα βρεις όλες τα διαθέσιμα δρομολόγια με όλες τις διαθέσιμες εκπτώσεις για επιβάτες και οχήματα. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξεις το καλύτερο για το ταξίδι σου. Κλείσε εγκαίρως το εισιτήριό με πλοίο από την Σαντορίνη για τα λιμάνια της Αθήνας με αξιοπιστία και άνεση.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι τα δρομολόγια των πλοίων και οι τιμές των εισιτηρίων μπορεί να αλλάξουν ανάλογα με την χρονική περίοδο. Προτείνεται να ελέγχετε το booktickets για την έγκαιρη ενημέρωσή σας σε ότι αφορά το ταξίδι σας.