Σαντορίνη - Ίος: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Σαντορίνη - Ίος: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια. Τιμή εισιτηρίου επιβάτη: 19€ - 64€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: 54€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Blue Star, Golden Star, Seajets
  • Δρομολόγια πλοίων: Καθημερινά
  • Διάρκεια ταξιδιού: 35 λεπτά - 1 ώρα 20 λεπτά
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Σαντορίνη- Ίος

Στο booktickets θα βρεις φθηνές τιμές εισιτηρίων πλοίων για επιβάτες & αυτοκίνητα για τα δρομολόγια Σαντορίνη - Ίος. Επίσης παρέχονται λεπτομέρειες σχετικά με τα ωράρια αναχώρησης των πλοίων και τη διάρκεια του ταξιδιού για να οργανώσεις εγκαίρως το ταξίδι σου. Με μερικά μόνο κλικ έχεις την δυνατότητα να κατεβάσεις το e-ticket στο κινητό σου και να αναχωρήσεις αμέσως για το ταξίδι σου.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια Σαντορίνη - Ίος εκτελούνται όλο τον χρόνο κυρίως με συμβατικά πλοία της Blue Star Ferries. Tην καλοκαιρινή περίοδο το δρομολόγιο αυτό εκτελείται καθημερινά και με ταχύπλοα σκάφη από την Golden Star Ferries και την Seajets.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του ταξιδιού Σαντορίνη - Ίος είναι από 35 λεπτά με ταχύπλοα και με συμβατικό πλοίο είναι 1 ώρα και 20 λεπτά.

Ποια είναι η τιμή εισιτηρίου επιβάτη;

Η τιμή ενός εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη είναι 19€ με συμβατικό πλοίο και φτάνει έως 64€ με ταχύπλοο.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα περισσότερα πλοία που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο διαθέτουν γκαράζ οχημάτων με το κόστος του εισιτηρίου για ένα αυτοκίνητο να ξεκινά από 54€ με συμβατικά πλοία ή με ταχύπλοα σκάφη. Την διάρκεια του καλοκαιριού το δρομολόγιο αυτό εκτελείται και με ταχύπλοα πλοία. Η Seajets εκτελεί το δρομολόγιο με τα ταχύπλοα σκάφη EXPRESS JET WORLDCHAMPION JET με κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου 54€.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Οι φοιτητές με πάσο από ελληνικό πανεπιστήμιο ή με διεθνή κάρτα ISIC, έχουν έκπτωση 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για το δρομολόγιο Σαντορίνη - Ίος.

Σαντορίνη- Ίος: Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο;

Η ακτοπλοϊκή εταιρεία που εξυπηρετεί την καλοκαιρινή σεζόν μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου το δρομολόγιο Σαντορίνη - Ίος είναι η Golden Star Ferries με ταχύπλοα σκάφη τύπου καταμαράν τα οποία διαθέτουν γκαράζ οχημάτων όπως και η Seajets. Η Blue Star Ferries εκτελεί το δρομολόγιο με συμβατικό πλοίο.

Σαντορίνη- Ίος: Πως να κλείσω εισιτήρια πλοίων;

Μέσω του booktickets, μπορείς να αγοράσεις φθηνά εισιτήρια πλοίων με μερικά κλικ. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξεις το καλύτερο για το ταξίδι σου. Κλείσε εγκαίρως το εισιτήριο σου για αυτό το ταξίδι με την αξιοπιστία και άνεση του booktickets.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι τα δρομολόγια των πλοίων και οι τιμές των εισιτηρίων μπορεί να αλλάξουν ανάλογα με την χρονική περίοδο, επομένως προτείνεται να ελέγχετε στο booktickets για έγκαιρη ενημέρωσή σας.