Σητεία, Κρήτη - Ρόδος: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Σητεία, Κρήτη - Ρόδος: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών. Τιμή εισιτηρίου: 25,5€
  • Τιμή εισιτηρίου αυτοκινήτου: 98,5€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Blue Star Ferries
  • Ενδιάμεσα νησιά: Κάσος, Κάρπαθος
  • Δρομολόγια πλοίων: 1 κάθε εβδομάδα
  • Διάρκεια ταξιδιού: 7 ώρες 45 λεπτά
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Σητεία, Κρήτη - Ρόδος

Στο booktickets θα βρεις φθηνές τιμές εισιτηρίων επιβατών & αυτοκινήτων για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια Σητεία, Κρήτη - Ρόδος με όλες τις εκπτώσεις και προσφορές. Κλείσε online τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια γρήγορα και οικονομικά στο booktickets! Εδώ θα βρεις όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες για τις τιμές και τα δρομολόγια των πλοίων για να οργανώσεις το ταξίδι σου! Με μερικά μόνο κλικ έχεις την δυνατότητα να κατεβάσεις το e-ticket στο κινητό σου και να ταξιδέψεις αμέσως χωρίς κουραστικές αναμονές στις ουρές των εκδοτηρίων.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια από Σητεία, Κρήτη για Ρόδο εκτελούνται μία φορά την εβδομάδα με στάσεις στα νησιά Κάσο και Κάρπαθο.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του ταξιδιού από την Σητεία, Κρήτης για την Ρόδο είναι 7 ώρες και 45 λεπτά.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων πλοίων;

Η τιμή ενός εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη είναι 25,5€ με συμβατικό πλοίο. Τα πλοία έχουν την δυνατότητα μεταφοράς οχημάτων με κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου τα 98,5€.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Οι φοιτητές με πάσο από ελληνικό πανεπιστήμιο ή με διεθνή κάρτα ISIC, έχουν έκπτωση 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για αυτό το δρομολόγιο.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Σητεία, Κρήτη - Ρόδος;

Η ακτοπλοϊκή εταιρεία που εξυπηρετεί το δρομολόγιο Σητεία, Κρήτη - Σαντορίνη είναι η Blue Star Ferries συνήθως με το πλοίο Chios.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια Σητεία, Κρήτη - Ρόδο;

Μέσω του booktickets, μπορείς να αγοράσεις φθηνά εισιτήρια πλοίων με μερικά κλικ. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξεις το καλύτερο για το ταξίδι σου. Κλείσε εγκαίρως το εισιτήριο σου για το ταξίδι Σητεία, Κρήτη - Ρόδο με την αξιοπιστία και άνεση του booktickets.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι τα δρομολόγια των πλοίων και οι τιμές των εισιτηρίων μπορεί να αλλάξουν ανάλογα με την χρονική περίοδο. Προτείνεται να ελέγχετε το bookticketsγια την έγκαιρη ενημέρωσή σας σε ότι αφορά το ταξίδι σας.