Τρίτεκνοι: Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Τρίτεκνοι: Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Οι Τρίτεκνοι ανταμείβονται με εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά εισιτήρια, με τη σημαντική δυνατότητα να επωφεληθούν από αυτές με την επίδειξη της ειδικής Κάρτας Τρίτεκνου. Στο πλαίσιο αυτό, διάφορες ναυτιλιακές εταιρείες ανταποκρίνονται στην προσφορά αυτή, προσφέροντας σημαντικές εκπτώσεις στους Τρίτεκνους.

Η έκπτωση εφαρμόζεται με την επίδειξη της εγκεκριμένης κάρτας τρίτεκνου για το έτος 2023 από τον Σύλλογο Τριτέκνων.

Οι εκπτώσεις ισχύουν εφόσον:

  • Για τους γονείς, ισχύουν δια βίου.
  • Για τα παιδιά, ισχύουν μέχρι τη συμπλήρωση των 25 ετών για κάθε παιδί.
  • Γενικά, για όλες τις εταιρείες, τα βρέφη μέχρι 5 ετών ταξιδεύουν δωρεάν. Τα παιδιά ηλικίας 5-10 ετών έχουν έκπτωση 50%.

Οι εκπτώσεις για τρίτεκνες οικογένειες σε διάφορες ναυτιλιακές εταιρείες είναι ως εξής:

  1. Εταιρεία Golden Star Ferries: 30% έκπτωση στο εισιτήριο επιβάτη στην οικονομική θέση για διάφορες διαδρομές.
  2. Εταιρεία Fast Ferries: 30% έκπτωση στο εισιτήριο επιβάτη στην οικονομική θέση και αεροπορικά καθίσματα.
  3. Εταιρεία Sea Speed Ferries: 30% έκπτωση για τρίτεκνες οικογένειες σε διάφορες διαδρομές.
  4. Εταιρεία Zante Ferries: 50% έκπτωση στο εισιτήριο επιβάτη για διάφορες διαδρομές.
  5. Κοινοπραξία Anek Superfast: 30% σε όλες τις θέσεις, δεν ισχύει για καμπίνες LUX. 20% έκπτωση σε ΙΧ & Moto. Για τα παιδιά ισχύει έως και το 25o έτος της ηλικίας τους.
  6. Εταιρεία Minoan Lines: 30% έκπτωση στα εισιτήρια σας για τις εσωτερικές γραμμές της εταιρίας. Η προσφορά αυτή ισχύει για όλες τις κατηγορίες θέσεων, εκτός από την κατηγορία LUX. Επίσης παρέχεται 20% έκπτωση για δίκυκλο ή Ι.Χ. Οι εκπτώσεις ισχύουν για επιβάτες πρέπει να είναι ηλικίας έως 25 ετών.
  7. Εταιρεία Blue Star Ferries: 30% έκπτωση εισιτήριου επιβάτη, 20% έκπτωση εισιτηρίου σε αυτοκίνητα και μηχανές για τις διαδρομές Πειραιάς Ηράκλειο και Πειραιάς Χανιά.

Επίσης οι ακτοπλοϊκές εταιρείες Aegean Speed Lines, Triton Ferries, Κerkyra Seaways, Annes Lines παρέχουν έκπτωση σε διάφορες διαδρομές με διαφορετικά ποσοστά για τρίτεκνες οικογένειες. Στο booktickets μπορείς εύκολα και απλά να βρεις τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια που σε ενδιαφέρουν και να κλείσεις ακτοπλοϊκά εισιτήρια online στις φθηνότερες τιμές με όλες τις εκπτώσεις τόσο για επιβάτες όσο και για οχήματα!