Σουβάλα, Αίγινα - Πειραιάς: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Σουβάλα, Αίγινα - Πειραιάς: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια. Τιμή εισιτηρίου επιβάτη: 11€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: 27€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Saronic Ferries
  • Δρομολόγια πλοίων: καθημερινά
  • Διάρκεια ταξιδιού: 1 ώρα
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Σουβάλα, Αίγινα - Πειραιάς

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για επιβάτες και αυτοκίνητα με όλες τις εκπτώσεις για τα δρομολόγια από Σουβάλα, Αίγινας για τον Πειραιά θα βρείτε εύκολα και απλά στο booktickets! Εδώ θα βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τις αναχωρήσεις των πλοίων, τις ακτοπλοϊκές εταιρείες και τα προσφερόμενα ταξίδια για αυτό το δρομολόγιο.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Καθημερινά δρομολόγια πλοίων πραγματοποιούνται από το λιμάνι Σουβάλα της Αίγινας για τον Πειραιά, με επιπλέον καθημερινές αναχωρήσεις το καλοκαίρι.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Το επιβατικό, οχηματαγωγό πλοίο "ΑΝΤΙΓΟΝΗ" της εταιρείας Saronic Ferries εκτελεί καθημερινά το δρομολόγιο αυτό σε 1 ώρα περίπου μεταφέροντας επιβάτες και οχήματα.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων πλοίων;

Η τιμή του εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη είναι 11€. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού από Σουβάλα για Πειραιά μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις, την επιλογή της θέσης και τη μεταφορά οχήματος.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα εισιτήρια για αυτό το δρομολόγιο είναι διαθέσιμα για οχήματα, όπως αυτοκίνητα και μηχανές. Τα πλοία που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο διαθέτουν γκαράζ οχημάτων για την μεταφορά τους. Το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου με την εταιρεία Saronic Ferries είναι 27€ χωρίς τις εκπτώσεις.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Μπορείς να κλείσεις φοιτητικό εισιτήριο για το πλοίο από Σουβάλα για Πειραιά, εάν διατίθεται φοιτητικό πάσο από ελληνικό πανεπιστήμιο. Με το έγκυρο πάσο, δικαιούσαι έκπτωση που φτάνει έως και 50% στα εισιτήρια του πλοίου.

Σουβάλα, Αίγινα - Πειραιάς: Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο;

Η ακτοπλοϊκή εταιρεία που εκτελεί το δρομολόγιο Σουβάλα, Αίγινα - Πειραιάς είναι η Saronic Ferries. Το δρομολόγιο εκτελείται κυρίως με συμβατικά πλοία.

Σουβάλα, Αίγινα - Πειραιάς: Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια;

Στην πλατφόρμα του booktickets, έχεις τη δυνατότητα να κάνεις ηλεκτρονική κράτηση ακτοπλοϊκών εισιτηρίων για το δρομολόγιο Σουβάλα , Αίγινα - Πειραιάς. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξεις το καλύτερο για τις ανάγκες σου. Κλείσε το ταξίδι με πλοίο από το booktickets με αξιοπιστία και άνεση.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι τα δρομολόγια των πλοίων και οι τιμές των εισιτηρίων μπορεί να αλλάξουν ανάλογα με την χρονική περίοδο. Προτείνεται να ελέγχετε το booktickets για την έγκαιρη ενημέρωσή σας σε ότι αφορά το ταξίδι σας.