Χανιά, Κρήτης - Μήλος: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Χανιά, Κρήτης - Μήλος: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών. Τιμή εισιτηρίου επιβάτη: 77€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: 78€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Seajets
  • Δρομολόγια πλοίων: καθημερινά
  • Διάρκεια ταξιδιού: 2 ώρες & 40 λεπτά
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Χανιά, Κρήτης - Μήλος

Φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια για επιβάτες και αυτοκίνητα για το δρομολόγιο Χανιά, Κρήτης - Μήλος με την Seajets με όλες τις εκπτώσεις μπορείς να αποκτήσεις στο κινητό σου εύκολα και απλά από το booktickets. Με μερικά μόνο κλικ έχεις την δυνατότητα να παραλάβεις το ηλεκτρονικό σου εισιτήριο (e-ticket) και να ταξιδέψεις αμέσως χωρίς κουραστικές αναμονές στις ουρές των εκδοτηρίων.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Όλο τον χρόνο εκτελούνται 4 - 5 εβδομαδιαία δρομολόγια πλοίων από Χανιά για Μήλο, με επιπλέον αύξηση της συχνότητας των δρομολόγιων κατά την καλοκαιρινή περίοδο.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Ο χρόνος ταξιδιού είναι 2 ώρες και 40 λεπτά με απευθείας δρομολόγιο με την εταιρεία Seajets.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων πλοίων;

Το εισιτήριο για έναν επιβάτη ξεκινά από 77€ με επιβατικό - οχηματαγωγό πλοίο της Seajets. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού Χανιά - Μήλος μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις, τον τύπο του πλοίου και την επιλογή της θέσης επιβάτη.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα εισιτήρια για αυτό το δρομολόγιο είναι διαθέσιμα για οχήματα, όπως αυτοκίνητα και μηχανές. Τα πλοία που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο διαθέτουν γκαράζ οχημάτων με το κόστος του εισιτηρίου για ένα αυτοκίνητο να ξεκινά από 78€ χωρίς τις εκπτώσεις.

Χανιά - Μήλος: Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο;

Η ακτοπλοϊκή εταιρεία που εκτελεί το δρομολόγιο Χανιά - Μήλος είναι η Seajets με επιβατικά, οχηματαγωγά πλοία.

Χανιά - Μήλος: Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια;

Εισιτήρια πλοίων για επιβάτες και οχήματα για όλα τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια Χανιά - Μήλος με τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις μπορείτε να κλείσετε στο booktickets. Αφού επιλέξετε την κατάλληλη ακτοπλοϊκή διαδρομή, μπορείτε να αγοράσετε το ακτοπλοϊκό σας εισιτήριο online στο κινητό σας εύκολα και γρήγορα. Ολοκληρώστε την κράτηση σας εξασφαλίζοντας εγκαίρως τη θέση σας στο πλοίο.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι τα δρομολόγια των πλοίων και οι τιμές των εισιτηρίων μπορεί να αλλάξουν ανάλογα με την χρονική περίοδο. Προτείνεται να ελέγχετε το booktickets για την έγκαιρη ενημέρωσή σας σε ότι αφορά το ταξίδι σας.