Χίος - Θεσσαλονίκη: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Χίος - Θεσσαλονίκη: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια. Τιμή εισιτηρίου επιβάτη: 36€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: 118€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Blue Star
  • Δρομολόγια πλοίων: 1 κάθε εβδομάδα
  • Διάρκεια ταξιδιού: 17 ώρες
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Χίος - Θεσσαλονίκη

Εισιτήρια πλοίων από Χίο για Θεσσαλονίκη με Blue Star Ferries για επιβάτες & αυτοκίνητα με όλες τις εκπτώσεις μπορείς να βρεις στο booktickets εύκολα και απλά. Κλείσε online τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια γρήγορα και οικονομικά! Βρες όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες για τις τιμές και τα δρομολόγια των πλοίων για να οργανώσεις το ταξίδι σου! Με μερικά μόνο κλικ έχεις την δυνατότητα να κατεβάσεις το e-ticket στο κινητό σου και να αναχωρήσεις αμέσως για το ταξίδι σου.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια από Χίο για Θεσσαλονίκη εκτελούνται όλο τον χρόνο από την εταιρεία Blue Star Ferries με ένα δρομολόγιο την εβδομάδα.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του ταξιδιού από Χίο για Θεσσαλονίκη είναι περίπου 17 ώρες με πλοία της Blue Star Ferries με στάσεις στα νησιά Λήμνο και Λέσβο.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων επιβατών;

Η τιμή ενός οικονομικού εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη είναι 36€.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα εισιτήρια για αυτό το δρομολόγιο είναι διαθέσιμα για οχήματα, όπως αυτοκίνητα και μηχανές. Τα πλοία της Blue Star Ferries που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο έχουν γκαράζ και το κόστος ενός εισιτηρίου ΙΧ αυτοκινήτου ξεκινά από 118€.

Χίος - Θεσσαλονίκη: Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο;

Το δρομολόγιο Χίος - Θεσσαλονίκη το εκτελεί την καλοκαιρινή περίοδο η ακτοπλοϊκή εταιρία Blue Star Ferries μεταφέροντας επιβάτες και οχήματα με ασφάλεια και άνεση.

Χίος - Θεσσαλονίκη: Πως να κλείσω εισιτήρια πλοίων;

Μέσω του booktickets, μπορείς να αγοράσεις φθηνά εισιτήρια πλοίων με μερικά κλικ. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξεις το καλύτερο για το ταξίδι σου. Κλείσε εγκαίρως το εισιτήριο σου για αυτό το ταξίδι με την αξιοπιστία και ευκολία του booktickets.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι τα δρομολόγια των πλοίων και οι τιμές των εισιτηρίων μπορεί να αλλάξουν ανάλογα με την χρονική περίοδο. Προτείνεται να ελέγχετε το booktickets για την έγκαιρη ενημέρωσή σας σε ότι αφορά το ταξίδι σας.