Πειραιάς - Αγκίστρι : Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Πειραιάς - Αγκίστρι : Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια. Τιμή εισιτηρίου επιβάτη: 13,5€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: 32€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες : Hellenic Seaways, Aegean Flying Dolphins, Saronic Ferries
  • Δρομολόγια πλοίων: Κάθε μέρα
  • Διάρκεια ταξιδιού : 1 ώρα
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πειραιάς - Αγκίστρι

Κλείστε εισιτήρια πλοίων για όλα τα δρομολόγια πλοίων από Πειραιά για Αγκίστρι στο booktickets με όλες τις διαθέσιμες εκπτώσεις! Εδώ θα βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τις αναχωρήσεις των πλοίων, τις ακτοπλοϊκές εταιρείες και τα προσφερόμενα ταξίδια για το δρομολόγιο Πειραιάς - Αγκίστρι.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Συνήθως, υπάρχουν 4 δρομολόγια πλοίων καθημερινά από Πειραιά για Αγκίστρι, με επιπλέον καθημερινές αναχωρήσεις το καλοκαίρι.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του δρομολογίου εξαρτάται από τον τύπο του πλοίου, αν είναι ταχύπλοο ή συμβατικό. Τα πλοία της εταιρείας Hellenic Seaways Aero Highspeed είναι τα γρηγορότερα και εκτελεί το δρομολόγιο σε 1 ώρα.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων πλοίων;

Η τιμή του εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη κυμαίνεται από 13,5€ - 19,5€. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού Πειραιάς - Αγκίστρι μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις, τον τύπο του πλοίου και την επιλογή της θέσης.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Η εταιρεία Saronic Ferries εκτελεί αυτό το δρομολόγιο μεταφέροντας οχήματα. Το κόστος του εισιτηρίου για ένα αυτοκίνητο ξεκινά από 32€ χωρίς τις εκπτώσεις.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Μπορείς να κλείσεις φοιτητικό εισιτήριο για το πλοίο από τον Πειραιά προς το Αγκίστρι, εάν διατίθεται φοιτητικό πάσο από ελληνικό πανεπιστήμιο. Με το έγκυρο πάσο, δικαιούσαι έκπτωση που φτάνει έως και 50% στα εισιτήρια του πλοίου.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Πειραιάς - Αγκίστρι;

Οι ακτοπλοϊκές εταιρείες που εκτελούν το δρομολόγιο Πειραιά - Αγκίστρι είναι η Hellenic Seaways με τα καταμαράν Aero Highspeed και οι Aegean Flying Dolphins και Saronic Ferries.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πειραιάς - Αγκίστρι;

Στην πλατφόρμα του booktickets, έχεις τη δυνατότητα να κάνεις ηλεκτρονική κράτηση ακτοπλοϊκών εισιτηρίων για το δρομολόγιο Πειραιάς - Αγκίστρι. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξεις το καλύτερο για τις ανάγκες σου.