Πειραιάς - Αίγινα : Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Πειραιάς - Αίγινα : Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Δρομολόγια πλοίων: Κάθε μέρα
  • Διάρκεια ταξιδιού: 40λ - 1ω10λ
  • Εισιτήρια πλοίων: 12€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Blue Star Ferries
  • Ενδιάμεσα νησιά: Απευθείας
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πειραιάς - Αίγινα

Κλείστε εισιτήρια πλοίων για επιβάτες και οχήματα με όλες τις εκπτώσεις σε επιβάτες και οχήματα για όλα τα δρομολόγια πλοίων από Αίγινα - Πειραιά στο booktickets! Εδώ θα βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τις αναχωρήσεις των πλοίων, τις ακτοπλοϊκές εταιρείες και τα προσφερόμενα ταξίδια για το δρομολόγιο Πειραιάς - Αίγινα.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Συνήθως, υπάρχουν 13 - 14 δρομολόγια πλοίων καθημερινά από Πειραιά για Αίγινα, με επιπλέον καθημερινές αναχωρήσεις το καλοκαίρι.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του δρομολογίου εξαρτάται από τον τύπο του πλοίου, αν είναι ταχύπλοο ή συμβατικό. Το πλοίο της εταιρείας Blue Star Ferries Aero Highspeed είναι το γρηγορότερο και εκτελεί το δρομολόγιο σε 40λεπτά

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων πλοίων;

Η τιμή του εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη κυμαίνεται από 12€ - 19€. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού Πειραιάς - Αίγινα μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις, τον τύπο του πλοίου, την επιλογή της θέσης και τη μεταφορά οχήματος. Το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου με την εταιρεία Saronic Ferries είναι 29€.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Μπορείς να κλείσεις φοιτητικό εισιτήριο για το πλοίο από τον Πειραιά προς Αίγινα, εάν διατίθεται φοιτητικό πάσο από ελληνικό πανεπιστήμιο. Με το έγκυρο πάσο, δικαιούσαι έκπτωση που φτάνει έως και 50% στα εισιτήρια του πλοίου.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Πειραιάς - Αίγινα;

Οι ακτοπλοϊκές εταιρείες που εκτελούν το δρομολόγιο Πειραιάς - Αίγινα είναι Blue star Ferries, Saronic Ferries. Το δρομολόγιο εκτελείται τόσο με συμβατικά όσο και με ταχύπλοα πλοία.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πειραιάς - Αίγινα;

Στην πλατφόρμα του booktickets, έχεις τη δυνατότητα να κάνεις ηλεκτρονική κράτηση ακτοπλοϊκών εισιτηρίων για το δρομολόγιο Πειραιάς - Αίγινα. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξεις το καλύτερο για τις ανάγκες σου. Κλείσε το ταξίδι με πλοίο από τον Πειραιά προς την Αίγινα με αξιοπιστία και άνεση.