Πειραιάς - Αίγινα : Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Πειραιάς - Αίγινα : Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Δρομολόγια πλοίων: Κάθε μέρα
  • Διάρκεια ταξιδιού: 40 λεπτά - 1 ώρα 10 λεπτά
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών: 12€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: 29€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Hellenic Seaways, Saronic Ferries, Aegean Flying Dolphins
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πειραιάς - Αίγινα

Κλείστε εισιτήρια πλοίων για επιβάτες και οχήματα με όλες τις εκπτώσεις σε επιβάτες και οχήματα για όλα τα δρομολόγια πλοίων Πειραιά - Αίγινα - στο booktickets! Εδώ θα βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τις αναχωρήσεις των πλοίων, τις ακτοπλοϊκές εταιρείες και τα προσφερόμενα ταξίδια για το δρομολόγιο Πειραιάς - Αίγινα.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Συνήθως, υπάρχουν 13 - 14 δρομολόγια πλοίων καθημερινά από Πειραιά για Αίγινα, με επιπλέον καθημερινές αναχωρήσεις το καλοκαίρι.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του δρομολογίου εξαρτάται από τον τύπο του πλοίου, αν είναι ταχύπλοο τύπου καταμαραν ή συμβατικό. Το πλοίο της εταιρείας Hellenic Seaways Aero Highspeed είναι το γρηγορότερο και εκτελεί το δρομολόγιο σε 40λεπτά.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων πλοίων;

Η τιμή του εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη κυμαίνεται από 12€ - 19€. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού Πειραιάς - Αίγινα μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις, τον τύπο του πλοίου, την επιλογή της θέσης και τη μεταφορά οχήματος.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Κάποια πλοία που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο διαθέτουν γκαράζ οχημάτων. Το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου με την εταιρεία Saronic Ferries είναι 29€ χωρίς τις εκπτώσεις ενώ με την San Lorenzo Ferries το κόστος ενός αυτοκινήτου είναι 24€.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Μπορείς να κλείσεις φοιτητικό εισιτήριο για το πλοίο από Πειραιά προς Αίγινα, εάν διατίθεται φοιτητικό πάσο από ελληνικό πανεπιστήμιο. Με το έγκυρο πάσο, δικαιούσαι έκπτωση που φτάνει έως και 50% στα εισιτήρια του πλοίου.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Πειραιάς - Αίγινα;

Οι ακτοπλοϊκές εταιρείες που εκτελούν το δρομολόγιο Πειραιάς - Αίγινα είναι η Hellenic Seaways με τα νεότευκτα ταχύπλοα σκάφη Aero Highspeed, η Saronic Ferries και η Aegean Flying Dolphins. Το δρομολόγιο εκτελείται τόσο με συμβατικά όσο και με ταχύπλοα πλοία.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πειραιάς - Αίγινα;

Στην πλατφόρμα του booktickets, έχεις τη δυνατότητα να κάνεις ηλεκτρονική κράτηση ακτοπλοϊκών εισιτηρίων για το δρομολόγιο Πειραιάς - Αίγινα. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξεις το καλύτερο για τις ανάγκες σου. Κλείσε το ταξίδι με πλοίο από τον Πειραιά προς την Αίγινα με αξιοπιστία και άνεση.