Πειραιάς - Αμοργό : Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Πειραιάς - Αμοργό : Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Δρομολόγια πλοίων:4 κάθε εβδομάδα
  • Διάρκεια ταξιδιού : 9ώ 40λ
  • Εισιτήρια πλοίων: 51.5€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες : Blue Star Ferries
  • Ενδιάμεσα νησιά : Σύρος, Πάρος, Νάξος, Δονούσα, Αιγιάλη (Αμοργός)
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πειραιάς - Αμοργό

Εισιτήρια πλοίων για όλα τα δρομολόγια από Πειραιά για Αμοργό μπορείτε να κάνετε κράτηση στο booktickets με όλες τις διαθέσιμες εκπτώσεις! Εδώ θα βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τις αναχωρήσεις των πλοίων, τις ακτοπλοϊκές εταιρείες και τα προσφερόμενα ταξίδια για το δρομολόγιο.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Συνήθως, υπάρχουν 4 δρομολόγια πλοίων την εβδομάδα από Πειραιά για Αμοργό, με επιπλέον δρομολόγια το καλοκαίρι.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του δρομολογίου είναι 9 ώρες και 40 λεπτά και εκτελείται με συμβατικό πλοίο από την ακτοπλοϊκή εταιρεία Blue Star Ferries.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων πλοίων;

Η τιμή του εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη είναι 51,5€. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού Πειραιάς - Αμοργό μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις, τον τύπο του πλοίου και την επιλογή της θέσης. Το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου είναι 116€

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Μπορείς να κλείσεις φοιτητικό εισιτήριο για το δρομολόγιο από τον Πειραιά προς την Αμοργό, εάν διατίθεται φοιτητικό πάσο από ελληνικό πανεπιστήμιο. Με το έγκυρο πάσο, δικαιούσαι έκπτωση που φτάνει έως και 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Πειραιάς - Αμοργό;

Η Αμοργός έχει δύο φυσικά λιμάνια, τα Κατάπολα και την Αιγιάλη. Πρωτεύουσα είναι η Χώρα Αμοργού με κύριο λιμάνι τα Κατάπολα. Η ακτοπλοϊκή εταιρεία που εκτελεί με συμβατικά πλοία το δρομολόγιο Πειραιάς - Αμοργό είναι η Blue star Ferries.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πειραιάς - Αμοργό;

Στην πλατφόρμα του booktickets, έχεις τη δυνατότητα να κάνεις ηλεκτρονική κράτηση ακτοπλοϊκών εισιτηρίων για το δρομολόγιο Πειραιάς - Αμοργό. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξεις το καλύτερο για τις ανάγκες σου. Κλείσε το ταξίδι με πλοίο από τον Πειραιά προς την Αμοργό με αξιοπιστία και άνεση.