Ραφήνα - Άνδρος : Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Ραφήνα - Άνδρος : Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Δρομολόγια πλοίων: 2 κάθε ημέρα
  • Διάρκεια ταξιδιού : 2 ώρες
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών: 25€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: 50€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες : Fast Ferries, Golden Star Ferries
  • Ενδιάμεσα νησιά : Απευθείας
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ραφήνα - Άνδρος

Εισιτήρια πλοίων για όλα τα δρομολόγια από Ραφήνα για Άνδρο με όλες τις διαθέσιμες εκπτώσεις μπορείτε να κάνετε κράτηση στο booktickets! Εδώ θα βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τις αναχωρήσεις των πλοίων, τις ακτοπλοϊκές εταιρείες και τα προσφερόμενα ταξίδια για το δρομολόγιο.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Συνήθως, υπάρχουν 2 δρομολόγια πλοίων κάθε ημέρα από Ραφήνα για Άνδρο, με επιπλέον δρομολόγια το καλοκαίρι.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του δρομολογίου είναι 2 ώρες και εκτελείται με συμβατικά πλοία.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων πλοίων;

Η τιμή του εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη είναι 25€. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού Ραφήνα - Άνδρος μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις, τον τύπο του πλοίου και την επιλογή της θέσης.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα περισσότερα πλοία που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο διαθέτουν γκαράζ οχημάτων με το κόστος του εισιτηρίου για ένα αυτοκίνητο να ξεκινά από 50€ χωρίς τις εκπτώσεις.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Ραφήνα - Άνδρος;

Οι ακτοπλοϊκές εταιρείες που εκτελούν με συμβατικά πλοία το δρομολόγιο Ραφήνα - Άνδρος είναι οι Fast Ferries, Golden Star Ferries.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Μπορείς να κλείσεις φοιτητικό εισιτήριο για το δρομολόγιο από Ραφήνα προς την Άνδρο, εάν διατίθεται φοιτητικό πάσο από ελληνικό πανεπιστήμιο. Με το έγκυρο πάσο, δικαιούσαι έκπτωση που φτάνει έως και 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ραφήνα - Άνδρος;

Στην πλατφόρμα του booktickets, έχεις τη δυνατότητα να κάνεις ηλεκτρονική κράτηση ακτοπλοϊκών εισιτηρίων για το δρομολόγιο Ραφήνα - Άνδρος. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξεις το καλύτερο για τις ανάγκες σου. Κλείσε το ταξίδι με πλοίο από την Ραφήνα προς την Άνδρο με αξιοπιστία και άνεση.