Πειραιάς - Κύθνος: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Πειραιάς - Κύθνος: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών. Τιμή εισιτηρίου επιβάτη: 30€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: 50€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Aegean Sea Lines, Zante Ferries
  • Δρομολόγια πλοίων: 2 ανά εβδομάδα
  • Διάρκεια ταξιδιού: 3 ώρες & 10 λεπτά
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πειραιάς - Κύθνος

Φθηνές τιμές εισιτηρίων πλοίων για το δρομολόγιο Πειραιάς - Κύθνος θα βρεις στο booktickets. Επίσης παρέχονται λεπτομέρειες σχετικά με τα ωράρια αναχώρησης των πλοίων καθώς και τη χρονική διάρκεια του ταξιδιού για να προετοιμάσεις το ταξίδι σου. Εδώ μπορείς να κλείσεις online φθηνά εισιτήρια πλοίων με όλες τις εκπτώσεις και προσφορές σε επιβάτες και οχήματα!

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Κατά την διάρκεια του χειμώνα εκτελείται 2 εβδομαδιαία ακτοπλοϊκά δρομολόγια από το λιμάνι του Πειραιά για Κύθνο. Κατά την καλοκαιρινή περίοδο πραγματοποιούνται 2 καθημερινά δρομολόγια για την Κύθνο συνήθως με ταχύπλοα επιβατικά σκάφη.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του γρηγορότερου απευθείας δρομολογίου με συμβατικό επιβατικό πλοίο είναι περίπου 3 ώρες. Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού τα δρομολόγια για Κύθνο εκτελούνται και από ταχύπλοα σκάφη.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων επιβατών;

Η τιμή ενός οικονομικού εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη ξεκινά από 30€ με συμβατικό επιβατικό πλοίο. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις, την κατηγορία του πλοίου και την θέση του επιβάτη.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα περισσότερα πλοία που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο διαθέτουν γκαράζ οχημάτων με το κόστος του εισιτηρίου για ένα αυτοκίνητο να ξεκινά από 50€ χωρίς τις εκπτώσεις.

Μπορώ να κάνω κράτηση καμπίνας επιβατών;

Κατά την διαδικασία κράτησης εισιτηρίου επιβάτη έχετε την δυνατότητα να κάνετε κράτηση καμπίνας στα συμβατικά επιβατικά πλοία ή να κάνετε κράτηση θέσεων αεροπορικού τύπου.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Οι φοιτητές έχουν την δυνατότητα έκπτωσης 50% στο ακτοπλοϊκό εισιτήριο για το δρομολόγιο Πειραιάς - Κύθνος η οποία καταχωρείται κατά την κράτηση του εισιτηρίου.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Πειραιάς - Κύθνος;

Τα δρομολόγια των πλοίων από Πειραιά για Κύθνο εκτελούνται από την Zante Ferries & Aegean Sea Lines με συμβατικά πλοία.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πειραιάς - Κύθνος;

Κλείσε online τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια γρήγορα και οικονομικά στο booktickets! Εδώ θα βρεις όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες για τις τιμές και τα δρομολόγια των πλοίων για να οργανώσεις το ταξίδι σου!