Πειραιάς - Πάρος: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Πειραιάς - Πάρος: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών. Τιμή εισιτηρίου επιβάτη: 40,50€
  • Τιμή εισιτηρίου αυτοκινήτου: 81€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Blue Star, Hellenic Seaways, Fast Ferries, Seajets
  • Δρομολόγια πλοίων: 2 καθημερινά
  • Διάρκεια ταξιδιού: 4 ώρες
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πειραιάς - Πάρος

Eισιτήρια πλοίων επιβατών & αυτοκινήτων για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια Πειραιάς - Πάρος με όλες τις εκπτώσεις μπορείς να προμηθευτείτε με όλες τις εκπτώσεις εύκολα και απλά από το booktickets. Κλείσε online τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια γρήγορα και οικονομικά από το κινητό σου! Εδώ θα βρεις όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες για τις τιμές και τα δρομολόγια των πλοίων για να οργανώσεις το ταξίδι σου!

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Καθ' όλη την διάρκεια του χειμώνα εκτελούνται καθημερινά 2 δρομολόγια από το λιμάνι του Πειραιά για Πάρο. Κατά την καλοκαιρινή περίοδο καθημερινά πραγματοποιούνται 7 - 8 δρομολόγια. Τα πλοία για Κυκλάδες αναχωρούν συνήθως από τις πύλες Ε6 ή Ε7 του Πειραιά.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του γρηγορότερου απευθείας δρομολογίου με συμβατικό επιβατικό πλοίο είναι περίπου 4 ώρες. Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού τα δρομολόγια για Πάρο εκτελούνται και από ταχύπλοα σκάφη με το γρηγορότερο Highspeed 4 της Hellenic seaways να πραγματοποιεί το ταξίδι σε 3 ώρες και 10 λεπτά.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων επιβατών;

Η τιμή ενός οικονομικού εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη ξεκινά από 40,50€. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού Πειραιάς - Πάρος μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις, την κατηγορία του πλοίου και την θέση του επιβάτη. Την καλοκαιρινή περίοδο το δρομολόγιο πραγματοποιείται και από ταχύπλοα πλοία με το κόστος του φθηνότερου εισιτηρίου να ανέρχεται στα 71€.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα περισσότερα πλοία που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο διαθέτουν γκαράζ οχημάτων με το κόστος του εισιτηρίου για ένα αυτοκίνητο να ξεκινά από 116€ με συμβατικά πλοία. Την διάρκεια του καλοκαιριού το δρομολόγιο αυτό εκτελείται και με ταχύπλοα πλοία Highspeed της Hellenic seaways με κόστος 116€ και το CHAMPION JET 3 από την Seajets με κόστος αυτοκινήτου 81€.

Μπορώ να κάνω κράτηση καμπίνας επιβατών;

Κατά την διαδικασία κράτησης εισιτηρίου επιβάτη έχετε την δυνατότητα να κάνετε κράτηση καμπίνας στα συμβατικά πλοία ή να κάνετε κράτηση θέσεων αεροπορικού τύπου.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Με πάσο από ελληνικό πανεπιστήμιο ή διεθνή κάρτα ISIC, μπορούν οι φοιτητές να αγοράσουν με έκπτωση 50% φοιτητικό ακτοπλοϊκό εισιτήριο για αυτό το δρομολόγιο.

Πειραιάς - Πάρος: Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο;

Τα δρομολόγια των πλοίων από Πειραιά για Πάρο εκτελούνται όλο τον χρόνο από την Seajets, Hellenic seaways, Blue Star Ferries και Fast Ferries με συμβατικά και ταχύπλοα πλοία τύπου καταμαράν. Κατά την καλοκαιρινή περίοδο πραγματοποιούνται καθημερινά δρομολόγια και από τις εταιρείες Golden Star και Seajets με ταχύπλοα πλοία.

Πειραιάς - Πάρος: Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια;

Στο booktickets θα βρεις πληροφορίες για τα όλα τα δρομολόγια των πλοίων και τις τιμές των εισιτηρίων. Επίσης παρέχονται λεπτομέρειες σχετικά με τα ωράρια αναχώρησης των πλοίων και τη διάρκεια του ταξιδιού για να οργανώσεις εγκαίρως το ταξίδι σου. Επιπλέον, μπορείς να κλείσεις online φθηνά εισιτήρια πλοίων με όλες τις εκπτώσεις σε επιβάτες και οχήματα!

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι τα δρομολόγια των πλοίων και οι τιμές των εισιτηρίων μπορεί να αλλάξουν ανάλογα με την χρονική περίοδο. Προτείνεται να ελέγχετε το booktickets για την έγκαιρη ενημέρωσή σας σε ότι αφορά το ταξίδι σας.