Πειραιάς - Πάρος: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Πειραιάς - Πάρος: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Δρομολόγια πλοίων: 2 καθημερινά
  • Διάρκεια ταξιδιού: 4ω
  • Εισιτήρια πλοίων: 40,50€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Seajets, Minoan
  • Ενδιάμεσα νησιά: Απευθείας
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πειραιάς - Πάρος

Eισιτήρια πλοίων για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια από Πειραιά για Πάρο μπορείς να προμηθευτείτε με όλες τις εκπτώσεις εύκολα και απλά από το booktickets. Κλείσε online τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια γρήγορα και οικονομικά! Εδώ θα βρεις όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες για τις τιμές και τα δρομολόγια των πλοίων για να οργανώσεις το ταξίδι σου!

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Καθ' όλη την διάρκεια του χρόνου εκτελούνται καθημερινά 2 ακτοπλοϊκά δρομολόγια από το λιμάνι του Πειραιά για Πάρο. Κατά την καλοκαιρινή περίοδο φθάνουν μέχρι 7 τα καθημερινά δρομολόγια που εκτελούνται για την Πάρο. Τα πλοία για Κυκλάδες αναχωρούν συνήθως από τις πύλες Ε6 ή Ε7 του Πειραιά.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του γρηγορότερου απευθείας δρομολογίου με συμβατικό επιβατικό πλοίο είναι περίπου 4 ώρες. Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού τα δρομολόγια για Πάρο εκτελούνται και από ταχύπλοα σκάφη με το γρηγορότερο Highspeed 4 της Hellenic seaways να πραγματοποιεί το ταξίδι σε 3 ώρες και 10 λεπτά.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων πλοίων;

Η τιμή ενός οικονομικού εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη ξεκινά από 40,50€. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού Πειραιάς - Πάρο μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις, την κατηγορία του πλοίου και την θέση του επιβάτη. Την καλοκαιρινή περίοδο το δρομολόγιο πραγματοποιείται και από ταχύπλοα πλοία με το κόστος του φθηνότερου εισιτηρίου να ανέρχεται στα 71€. Τα περισσότερα πλοία έχουν γκαράζ και το κόστος ενός εισιτηρίου ΙΧ αυτοκινήτου ξεκινά από 116€ χωρίς τις εκπτώσεις.

Μπορώ να κάνω κράτηση καμπίνας επιβατών;

Κατά την διαδικασία κράτησης εισιτηρίου επιβάτη έχετε την δυνατότητα να κάνετε κράτηση καμπίνας ή να κάνετε κράτηση θέσεων αεροπορικού τύπου.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Με πάσο από ελληνικό πανεπιστήμιο ή διεθνή κάρτα ISIC, μπορούν οι φοιτητές να αγοράσουν με έκπτωση 50% φοιτητικό ακτοπλοϊκό εισιτήριο για το δρομολόγιο Πειραιάς - Πάρος.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Πειραιάς - Πάρος;

Τα δρομολόγια των πλοίων από Πειραιά για Πάρο εκτελούνται όλο τον χρόνο από την Blue Star Ferries με συμβατικά πλοία. Κατά την καλοκαιρινή περίοδο πραγματοποιούνται καθημερινά δρομολόγια και από τις εταιρείες Hellenic seaways, Minoan και Seajets με ταχύπλοα πλοία.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πειραιάς - Πάρος;

Στο booktickets θα βρεις πληροφορίες για τα όλα τα δρομολόγια των πλοίων και τις τιμές των εισιτηρίων. Επίσης παρέχονται λεπτομέρειες σχετικά με τα ωράρια αναχώρησης των πλοίων και τη διάρκεια του ταξιδιού για να οργανώσεις εγκαίρως το ταξίδι σου. Επιπλέον, μπορείς να κλείσεις online φθηνά εισιτήρια πλοίων με όλες τις εκπτώσεις σε επιβάτες και οχήματα!