Αμοργός - Νάξος: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Αμοργός - Νάξος: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Δρομολόγια πλοίων: καθημερινά
  • Διάρκεια ταξιδιού: 3 ώρες
  • Εισιτήρια πλοίων: 11,5€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Blue Star Ferries, Mikres Kyklades N.E, Seajets
  • Ενδιάμεσα νησιά: Κουφονήσι, Σχοινούσα, Ηρακλειά
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Αμοργός - Νάξος

Εισιτήρια πλοίων για επιβάτες και οχήματα με όλες τις εκπτώσεις και προσφορές για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια Αμοργός - Νάξος θα βρείτε στο booktickets. Μπορείτε να κλείσετε το ακτοπλοϊκό σας εισιτήριο online εύκολα και γρήγορα παίρνοντας το ηλεκτρονικό σας εισιτήρια (e-ticket) στο κινητό σας. Ολοκληρώστε την κράτηση σας εξασφαλίζοντας εγκαίρως τη θέση σας στο πλοίο!

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Καθ' όλη την διάρκεια του χρόνου εκτελούνται ακτοπλοϊκά δρομολόγια από τα λιμάνια της Αμοργού Κατάπολα και Αιγιάλη για την Νάξο τόσο με συμβατικά πλοία της Blue Star Ferries και της Mikres Kyklades N.E, όσο και με ταχύπλοα σκάφη της Seajets με καθημερινά δρομολόγια κατά την διάρκεια του καλοκαιριού. Τα πλοία της Blue Star κάνουν στάσεις στα νησιά Ηρακλειά, Σχοινούσα, Κουφονήσι ενώ η Seajets κάνει στάσεις στα νησιά Σαντορίνη, Πάρος, Μύκονος.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η χρονική διάρκεια του ταξιδιού είναι 3 ώρες με συμβατικό πλοίο της Blue Star Ferries από Κατάπολα για Νάξο, ενώ το καλοκαίρι η Seajets εκτελεί το δρομολόγιο με ταχύπλοα πλοία σε 1 ώρα και 20 λεπτά με ενδιάμεση στάση στο Κουφονήσι. Επίσης το δρομολόγιο αυτό εκτελείται σε 6 ώρες και από το πλοίο EXPRESS SKOPELITIS της εταιρείας Mikres Kyklades N.E. με στάσεις στα νησιά Δονούσα, Κουφονήσι , Σχοινούσα και Ηρακλειά.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων πλοίων;

Η τιμή ενός οικονομικού εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη είναι 11,5€ και πραγματοποιείται από συμβατικό πλοίο της Blue Star. Την καλοκαιρινή περίοδο το δρομολόγιο εκτελείται και με ταχύπλοα σκάφη με κόστος εισιτηρίου 52,7€ από την Seajets και 48€ με τα Highspeed Hellenic Seaways. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις και την θέση του επιβάτη. Το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου ξεκινά από τα 42€ χωρίς τις εκπτώσεις.

Μπορώ να κάνω κράτηση καμπίνας επιβατών;

Κατά την διαδικασία κράτησης εισιτηρίου επιβάτη έχετε την δυνατότητα να κάνετε κράτηση καμπίνας μόνο στα συμβατικά πλοία.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Μπορείτε να κλείσετε φοιτητικά εισιτήρια πλοίων με έκπτωση 50% για αυτό το δρομολόγιο με πάσο ελληνικού πανεπιστημίου ή με διεθνή κάρτα ISIC.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο;

Τα δρομολόγια των πλοίων από Αμοργό για Νάξο εκτελούνται από την Blue Star Ferries με συμβατικά πλοία, και από την Hellenic Seaways και Seajets με ταχύπλοα.

Αμοργός - Νάξος: Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια;

Κάντε την κράτησή του εισιτηρίου σας online για το ταξίδι σας, με την ευκολία και την ταχύτητα του διαδικτυακού συστήματος του booktickets. Μέσω του συστήματος κρατήσεων εισιτηρίων του booktickets, έχετε τη δυνατότητα να δείτε άμεσα σε πραγματικό χρόνο τις διαθέσιμες τιμές και αναχωρήσεις και να κλείσετε τα εισιτήριά σας σε λίγα μόνο λεπτά.