Βαθύ (Σάμος) - Πειραιάς: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Βαθύ (Σάμος) - Πειραιάς: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Δρομολόγια πλοίων: 3 - 5 κάθε εβδομάδα
  • Διάρκεια ταξιδιού: 9 ώρες 30 λεπτά
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια: 59,50€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: 122€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Blue Star Ferries
  • Ενδιάμεσα νησιά: Εύδηλος (Ικαρία), Μύκονος
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πειραιάς - Βαθύ (Σάμος)

Φθηνά εισιτήρια πλοίων της Blue Star Ferries για επιβάτες και οχήματα με όλες τις εκπτώσεις και προσφορές για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια από το Βαθύ της Σάμου για το λιμάνι του Πειραιά θα βρεις στο booktickets εύκολα και απλά. Κλείσε online τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια γρήγορα και οικονομικά! Βρες όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες για τις τιμές και τα δρομολόγια των πλοίων για να οργανώσεις το ταξίδι σου! Με μερικά μόνο κλικ έχεις την δυνατότητα να κατεβάσεις το e-ticket στο κινητό σου και να αναχωρήσεις αμέσως για το ταξίδι σου.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια Βαθύ (Σάμος) - Πειραιάς εκτελούνται όλο τον χρόνο από την εταιρεία Blue Star Ferries 3 ως 5 φορές την εβδομάδα όλο τον χρόνο. Την καλοκαιρινή σεζόν τα δρομολόγια αυξάνονται με 5 εβδομαδιαίες αναχωρήσεις από το λιμάνι του Πειραιά.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του ταξιδιού Βαθύ (Σάμος) - Πειραιάς είναι 9 ώρες και 40 λεπτά. Την καλοκαιρινή περίοδο λόγω αυξημένης κίνησης ο χρόνος ταξιδιού μπορεί να ξεπερνά τις 10 ώρες.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων πλοίων;

Η τιμή ενός οικονομικού εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη είναι 59,5€ με πλοίο της Blue Star Ferries ενώ το εισιτήριο του αυτοκινήτου κοστίζει 122,50€.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Οι φοιτητές με πάσο από ελληνικό πανεπιστήμιο ή με διεθνή κάρτα ISIC, έχουν έκπτωση 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για το δρομολόγιο Βαθύ (Σάμος) - Πειραιάς.

Μπορώ να κάνω κράτηση καμπίνας επιβατών;

Κατά την διαδικασία κράτησης εισιτηρίου επιβάτη για την διαδρομή Βαθύ (Σάμος) - Πειραιάς υπάρχει η δυνατότητα κράτησης καμπίνας ή μπορείτε να κάνετε κράτηση θέσεων αεροπορικού τύπου για πιο άνετο ταξίδι.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Βαθύ (Σάμος) - Πειραιάς;

Το δρομολόγιο Βαθύ (Σάμος) - Πειραιάς το εκτελεί όλο τον χρόνο η Blue StarFerries μεταφέροντας επιβάτες και οχήματα με ασφάλεια και άνεση.

Βαθύ (Σάμος) - Πειραιάς: Πως να κλείσω εισιτήρια πλοίων;

Μέσω του booktickets, μπορείς να αγοράσεις φθηνά εισιτήρια πλοίων με μερικά κλικ. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξεις το καλύτερο για το ταξίδι σου. Κλείσε εγκαίρως το εισιτήριο σου για το ταξίδι Βαθύ (Σάμος) - Πειραιάς με την αξιοπιστία και άνεση του booktickets.