Εύδηλος (Ικαρία) - Καρλόβασι (Σάμος): Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Εύδηλος (Ικαρία) - Καρλόβασι (Σάμος): Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Δρομολόγια πλοίων: 2 - 5 κάθε εβδομάδα
  • Διάρκεια ταξιδιού: 1ω 10λ
  • Εισιτήρια πλοίων: 6,5€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Blue Star Ferries
  • Ενδιάμεσα λιμάνια: Απευθείας
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Εύδηλος (Ικαρία) - Καρλόβασι (Σάμος)

Εισιτήρια πλοίων για επιβάτες και οχήματα με όλες τις εκπτώσεις και προσφορές για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια Εύδηλος (Ικαρία) - Καρλόβασι (Σάμος) μπορείς να βρεις εύκολα και απλά στο booktickets. Κλείσε online τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια γρήγορα και οικονομικά! Βρες όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες για τις τιμές και τα δρομολόγια των πλοίων για να οργανώσεις το ταξίδι σου! Με μερικά μόνο κλικ έχεις την δυνατότητα να κατεβάσεις το e-ticket στο κινητό σου και να αναχωρήσεις αμέσως για το ταξίδι σου.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια Εύδηλος (Ικαρία) - Καρλόβασι (Σάμος) εκτελούνται όλο τον χρόνο από την εταιρεία Blue Star Ferries 2 φορές την εβδομάδα την χειμερινή περίοδο. Την καλοκαιρινή σεζόν τα δρομολόγια αυξάνονται με 5 αναχωρήσεις κάθε εβδομάδα από το λιμάνι Εύδηλος της Ικαρίας.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του ταξιδιού είναι 1 ώρες και 10 λεπτά με απευθείας δρομολόγιο.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων επιβατών;

Η τιμή ενός οικονομικού εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη είναι 6,5€ με πλοίο της Blue Star Ferries ενώ το εισιτήριο του αυτοκινήτου κοστίζει 24,5€.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα περισσότερα πλοία που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο διαθέτουν γκαράζ οχημάτων με το κόστος του εισιτηρίου για ένα αυτοκίνητο να ξεκινά από 24,5€ χωρίς τις εκπτώσεις.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Οι φοιτητές με πάσο από ελληνικό πανεπιστήμιο ή με διεθνή κάρτα ISIC, έχουν έκπτωση 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Εύδηλος (Ικαρία) - Καρλόβασι (Σάμος);

Το δρομολόγιο αυτό εκτελείται όλο τον χρόνο από την ακτοπλοϊκή εταιρία Blue StarFerries μεταφέροντας επιβάτες και οχήματα με ασφάλεια και άνεση.

Εύδηλος (Ικαρία) - Καρλόβασι (Σάμος): Πως να κλείσω εισιτήρια πλοίων;

Μέσω του booktickets, μπορείς να αγοράσεις φθηνά εισιτήρια πλοίων με μερικά κλικ. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξεις το καλύτερο για το ταξίδι σου. Κλείσε εγκαίρως το εισιτήριο για το ταξίδι σου με την αξιοπιστία και ευκολία του booktickets.