Φολέγανδρος - Σαντορίνη: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Φολέγανδρος - Σαντορίνη: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Δρομολόγια πλοίων: 4 κάθε εβδομάδα
  • Διάρκεια ταξιδιού: 2ω 20λ
  • Εισιτήρια πλοίων: 7€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Zante Ferries, Saos Ferries, Maistros Santorini N.E.
  • Ενδιάμεσα νησιά: Σίκινος, Ίος
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Φολέγανδρος - Σαντορίνη

Εδώ θα βρεις εισιτήρια πλοίων για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια Φολέγανδρος - Σαντορίνη για επιβάτες και οχήματα με όλες τις εκπτώσεις και προσφορές. Κλείσε online τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια γρήγορα και οικονομικά στο booktickets! Βρες όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες για τις τιμές και τα δρομολόγια των πλοίων για να οργανώσεις το ταξίδι σου! Με μερικά μόνο κλικ έχεις την δυνατότητα να κατεβάσεις το e-ticket στο κινητό σου και να αναχωρήσεις αμέσως για το ταξίδι σου.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια Φολέγανδρος - Σαντορίνη εκτελούνται 3 φορές την εβδομάδα την χειμερινή περίοδο από την Zante Ferries και την Maistros Santorini N.E. Την καλοκαιρινή σεζόν το δρομολόγιο εξυπηρετείται καθημερινά από την Seajets με ταχύπλοα σκάφη.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του ταξιδιού Φολέγανδρος - Σαντορίνη είναι 2 ώρες και 20 λεπτά Maistros Santorini N.E ενώ η Zante Ferries εκτελεί το δρομολόγιο σε 2 ώρες και 50 λεπτά με ενδιάμεσες στάσεις στα νησιά Σίκινος και Ίος. Την καλοκαιρινή περίοδο το απευθείας δρομολόγιο εκτελείται από την Seajets με ταχύπλοα σκάφη σε λιγότερο από 1 ώρα.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων πλοίων;

Η τιμή ενός εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη είναι 12€ με συμβατικό πλοίο της Maistros Santorini N.E. ενώ με την Zante Ferries κοστίζει 7€. Το πλοίο "Διονύσιος Σολωμός" της Zante Ferries έχει την δυνατότητα μεταφοράς οχημάτων με κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου τα 22€. Το κόστος εισιτηρίου επιβάτη με τα ταχύπλοα πλοία της Seajets είναι 69,70€ ενώ το εισιτήριο του αυτοκινήτου κοστίζει 54,40€.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Οι φοιτητές με πάσο από ελληνικό πανεπιστήμιο ή με διεθνή κάρτα ISIC, έχουν έκπτωση 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για το δρομολόγιο Φολέγανδρος - Σαντορίνη.

Μπορώ να κάνω κράτηση καμπίνας επιβατών;

Κατά την διαδικασία κράτησης εισιτηρίου επιβάτη για την διαδρομή Φολέγανδρος - Σαντορίνη υπάρχει η δυνατότητα κράτησης καμπίνας ή να κάνετε κράτηση θέσεων αεροπορικού τύπου.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Φολέγανδρος - Σαντορίνη;

Οι ακτοπλοϊκές εταιρείες που εξυπηρετούν το δρομολόγιο Φολέγανδρος - Σαντορίνη είναι η Zante Ferries με το πλοίο "Διονύσιος Σολωμός" και η Maistros Santorini N.E με το επιβατικό πλοίο "Santorini". H Seajets εξυπηρετεί το δρομολόγιο με ταχύπλοα σκάφη τύπου καταμαράν που διαθέτουν γκαράζ οχημάτων.

Φολέγανδρος - Σαντορίνη: Πως να κλείσω εισιτήρια πλοίων;

Μέσω του booktickets, μπορείς να αγοράσεις φθηνά εισιτήρια πλοίων με μερικά κλικ. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξεις το καλύτερο για το ταξίδι σου. Κλείσε εγκαίρως το εισιτήριο σου για το ταξίδι Φολέγανδρος - Σαντορίνη με την αξιοπιστία και άνεση του booktickets.