Ηράκλειο - Χάλκη: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Ηράκλειο - Χάλκη: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Δρομολόγια πλοίων: 2 κάθε εβδομάδα
  • Διάρκεια ταξιδιού: 8ω 30λ
  • Εισιτήρια πλοίων: 20€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Blue Star Ferries
  • Ενδιάμεσα νησιά: Κάσος, Κάρπαθος, Διαφάνι
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ηράκλειο - Χάλκη

Φθηνά εισιτήρια επιβατικών πλοίων με όλες τις εκπτώσεις και προσφορές για επιβάτες και οχήματα για τα δρομολόγια πλοίων από Ηράκλειο για Χάλκη μπορείτε να προμηθευτείτε εύκολα και απλά από το booktickets. Οργάνωσε από νωρίς τα ταξίδια σας επιλέγοντας τα δρομολόγια των πλοίων που σε εξυπηρετούν μέσα από την πλατφόρμα κράτησης εισιτηρίων πλοίων του booktickets χωρίς επιπρόσθετες ταλαιπωρίες και μεγάλες αναμονές σε ουρές αναμονής λαμβάνοντας το e-ticket στο κινητό σου ή στο email σου.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Το ακτοπλοϊκό δρομολόγιο Ηράκλειο - Χάλκη εκτελείται με 2 δρομολόγια κάθε εβδομάδα από το πλοίο Chios της εταιρείας Blue Star Ferries.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Ο χρόνος ταξιδιού με συμβατικό πλοίο της Blue Star ferries είναι 8 ώρες και 30 λεπτά με ενδιάμεσες στάσεις σε Κάσος, Κάρπαθος, Διαφάνι.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων πλοίων;

Η τιμή ενός οικονομικού εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη ξεκινά από 20€. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού Ηράκλειο - Χάλκη μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις και την επιλογή της θέσης επιβάτη. Τα περισσότερα πλοία έχουν την δυνατότητα μεταφοράς οχημάτων με το κόστος ενός εισιτηρίου αυτοκινήτου να ξεκινά από 69€ χωρίς τις εκπτώσεις.

Μπορώ να κάνω κράτηση καμπίνας επιβατών;

Λόγω της μεγάλης διάρκειας του ταξιδιού μπορείτε κατά την διαδικασία κράτησης εισιτηρίου επιβάτη να κάνετε κράτηση καμπίνας όπως επίσης και θέσεων αεροπορικού τύπου.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Όλοι οι φοιτητές Έλληνες και του εξωτερικού που διαθέτουν πάσο ή διεθνή κάρτα ISIC, μπορούν να αγοράσουν με έκπτωση 50% φοιτητικό ακτοπλοϊκό εισιτήριο για το δρομολόγιο Ηράκλειο - Χάλκη.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Ηράκλειο - Χάλκη;

Τα δρομολόγια των πλοίων Ηράκλειο - Χάλκη εκτελούνται από την ακτοπλοϊκή εταιρεία Blue Star Ferries κυρίως με το πλοίο Chios.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ηράκλειο - Χάλκη;

Μέσω της πλατφόρμας του booktickets, μπορείς να αγοράσεις φθηνά εισιτήρια πλοίων με μερικά κλικ. Εδώ θα βρεις όλες τα διαθέσιμα δρομολόγια με όλες τις διαθέσιμες εκπτώσεις για επιβάτες και οχήματα. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξεις το καλύτερο για το ταξίδι σου.