Ηράκλειο - Πειραιάς: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Ηράκλειο - Πειραιάς: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Δρομολόγια πλοίων: καθημερινά
  • Διάρκεια ταξιδιού: 9 ώρες
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών: 38€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: 73€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Blue Star Ferries, Minoan Lines, Fast Ferries
  • Ενδιάμεσα λιμάνια: Σαντορίνη, Ίος, Πάρος, Μύκονος, Σύρος
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ηράκλειο - Πειραιάς

Εισιτήρια επιβατών και οχημάτων (αυτοκινήτων, φορτηγών, μηχανών κλπ) για όλα τα δρομολόγια πλοίων από το Ηράκλειο της Κρήτης για τον Πειραιά μπορείτε να κλείσετε στο booktickets. Μέσω του συστήματος κρατήσεων εισιτηρίων του booktickets, έχετε τη δυνατότητα να δείτε άμεσα σε πραγματικό χρόνο τις διαθέσιμες τιμές και αναχωρήσεις για τα πλοία προς και από το Ηράκλειο και να κλείσετε τα εισιτήριά σας σε λίγα μόνο λεπτά.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Καθημερινά δρομολόγια πλοίων πραγματοποιούνται από Ηράκλειο για Πειραιά, με επιπλέον αύξηση των δρομολόγιων το καλοκαίρι. Τα δρομολόγια των πλοίων αναχωρούν από το Ηράκλειο συνήθως στις 21:00 το βράδυ.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του δρομολογίου είναι περίπου 9 ώρες και εκτελείται συνήθως με συμβατικό πλοίο.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων πλοίων;

Η τιμή ενός οικονομικού εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη ξεκινά από 38€ με ενδιάμεσες στάσεις στα νησιά Σαντορίνη, Ίος, Πάρος, Μύκονος, Σύρος ενώ το εισιτήριο αυτοκίνητου 73€. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού Πειραιάς - Ηράκλειο μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις, τον τύπο του πλοίου και την επιλογή της θέσης.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα πλοία που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο διαθέτουν γκαράζ οχημάτων με το κόστος του εισιτηρίου για ένα αυτοκίνητο να ξεκινά από 79€ χωρίς τις εκπτώσεις.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Οι φοιτητές μπορούν να κλείσουν ακτοπλοϊκά εισιτήρια με έκπτωση 50% για το δρομολόγιο από το Ηράκλειο στον Πειραιά εφόσον διαθέτουν πάσο ή διεθνείς φοιτητική κάρτα ISIC.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Ηράκλειο - Πειραιάς;

Οι ακτοπλοϊκές εταιρείες που εκτελούν με επιβατικά πλοία το δρομολόγιο Ηράκλειο - Αθήνα είναι οι Anek lines, Blue Star Ferries, Minoan lines, ενώ η Fast ferries εξυπηρετεί με ταχύπλοα πλοία το δρομολόγιο με ενδιάμεσες στάσεις σε Σαντορίνη, Ίος, Πάρος, Μύκονος, Σύρος κατά την καλοκαιρινή περίοδο. Όλες οι εταιρείες προσφέρουν μια σειρά από εκπτώσεων που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ηράκλειο - Πειραιάς;

Στην πλατφόρμα του booktickets, έχεις τη δυνατότητα να κάνεις ηλεκτρονική κράτηση ακτοπλοϊκών εισιτηρίων για το δρομολόγιο Ηράκλειο - Πειραιάς. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξεις το καλύτερο για τις ανάγκες σου. Κλείσε εγκαίρως το ταξίδι σου με πλοίο από Ηράκλειο για τον Πειραιά με αξιοπιστία και άνεση.