Ίος - Ηράκλειο: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Ίος - Ηράκλειο: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών. Τιμή εισιτηρίου επιβάτη: 89€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: 89,70€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Seajets , Fast Ferries
  • Ενδιάμεσα νησιά: Σαντορίνη
  • Δρομολόγια πλοίων: 3 κάθε εβδομάδα
  • Διάρκεια ταξιδιού: 3ω
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ίος - Ηράκλειο

Φθηνά εισιτήρια επιβατικών πλοίων με όλες τις εκπτώσεις και προσφορές για επιβάτες και οχήματα για τα δρομολόγια πλοίων από Ίος για το Ηράκλειο μπορείτε να προμηθευτείτε εύκολα και απλά από το booktickets. Οργάνωσε από νωρίς τα ταξίδια σας επιλέγοντας τα δρομολόγια των πλοίων που σε εξυπηρετούν μέσα από την πλατφόρμα κράτησης εισιτηρίων πλοίων του booktickets χωρίς επιπρόσθετες ταλαιπωρίες και μεγάλες αναμονές σε ουρές αναμονής λαμβάνοντας το e-ticket στο κινητό σου ή στο email σου.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Το ακτοπλοϊκό δρομολόγιο Ίος - Ηράκλειο εκτελείται με 3 δρομολόγια κάθε εβδομάδα από τις εταιρείες Seajets και Fast Ferries με ταχύπλοα σκάφη .

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Ο χρόνος ταξιδιού είναι κατά μέσω όρο 3 ώρες με την Seajets να κάνει ενδιάμεση στάση στη Σαντορίνη ενώ η Fast Ferries εκτελεί το δρομολόγιο απευθείας.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων επιβατών;

Η τιμή ενός εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη ξεκινά από 89€. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού Ίος - Ηράκλειο μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις και την επιλογή της θέσης επιβάτη.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα πλοία έχουν την δυνατότητα μεταφοράς οχημάτων με το κόστος ενός εισιτηρίου αυτοκινήτου να ξεκινά από 89,70€ χωρίς τις εκπτώσεις.

Μπορώ να κάνω κράτηση καμπίνας επιβατών;

Λόγω της μικρής διάρκειας του ταξιδιού δεν διατίθενται καμπίνες. Μπορείτε όμως κατά την διαδικασία κράτησης εισιτηρίου επιβάτη να κάνετε κράτηση θέσεων αεροπορικού τύπου.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Όλοι οι φοιτητές που διαθέτουν πάσο ή διεθνή κάρτα ISIC, μπορούν να αγοράσουν με έκπτωση 50% φοιτητικό ακτοπλοϊκό εισιτήριο για το δρομολόγιο Ίος - Ηράκλειο.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Ίος - Ηράκλειο;

Τα δρομολόγια των πλοίων Ίος - Ηράκλειο εκτελούνται από τις ακτοπλοϊκές εταιρείες Seajets και Fast Ferries. Η Seajets εκτελεί το δρομολόγιο με το πλοίο Power Jet και η Fast Ferries με το Thunder.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ίος - Ηράκλειο;

Μέσω της πλατφόρμας του booktickets, μπορείς να αγοράσεις φθηνά εισιτήρια πλοίων με μερικά κλικ. Εδώ θα βρεις όλες τα διαθέσιμα δρομολόγια με όλες τις διαθέσιμες εκπτώσεις για επιβάτες και οχήματα. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξεις το καλύτερο για το ταξίδι σου.