Κάρπαθος- Ηράκλειο: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Κάρπαθος- Ηράκλειο: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών. Τιμή εισιτηρίου επιβάτη: 17,50€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: 89€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Blue Star
  • Ενδιάμεσα νησιά: Κάρπαθος, Κάσος, Σητεία
  • Δρομολόγια πλοίων: 2 κάθε εβδομάδα
  • Διάρκεια ταξιδιού: 6ω 10λ
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Κάρπαθος- Ηράκλειο

Φθηνά εισιτήρια επιβατικών πλοίων με όλες τις εκπτώσεις και προσφορές για επιβάτες και οχήματα για τα δρομολόγια πλοίων από Κάρπαθο για Ηράκλειο μπορείτε να προμηθευτείτε εύκολα και απλά από το booktickets. Οργάνωσε από νωρίς τα ταξίδια σας επιλέγοντας τα δρομολόγια των πλοίων που σε εξυπηρετούν μέσα από την πλατφόρμα κράτησης εισιτηρίων πλοίων του booktickets χωρίς επιπρόσθετες ταλαιπωρίες και μεγάλες αναμονές σε ουρές αναμονής λαμβάνοντας το e-ticket στο κινητό σου ή στο email σου.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Το ακτοπλοϊκό δρομολόγιο Κάρπαθος- Ηράκλειο εκτελείται με 2 δρομολόγια κάθε εβδομάδα από την Blue Star ferries με το πλοίο Chios .

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Ο χρόνος ταξιδιού είναι λίγο παραπάνω από 6 ώρες με ενδιάμεσες στάσεις σε Κάρπαθο ή Κάσο και Σητεία Κρήτης.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων επιβατών;

Η τιμή ενός εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη ξεκινά από 17,50€. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού Κάρπαθος- Ηράκλειο μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις και την επιλογή της θέσης επιβάτη.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα περισσότερα πλοία που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο διαθέτουν γκαράζ οχημάτων με το κόστος του εισιτηρίου για ένα αυτοκίνητο να ξεκινά από 89€ χωρίς τις εκπτώσεις.

Μπορώ να κάνω κράτηση καμπίνας επιβατών;

Υπάρχει η δυνατότητα κράτησης καμπίνας η οποία γίνεται κατά την διάρκεια κράτησης εισιτηρίου. Μπορείτε επίσης κατά την διαδικασία κράτησης εισιτηρίου επιβάτη να κλείσετε θέσεις αεροπορικού τύπου.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Όλοι οι φοιτητές που διαθέτουν πάσο ή διεθνή κάρτα ISIC, μπορούν να αγοράσουν με έκπτωση 50% φοιτητικό ακτοπλοϊκό εισιτήριο για το δρομολόγιο Κάρπαθος - Ηράκλειο.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Κάρπαθος - Ηράκλειο;

Τα δρομολόγια των πλοίων Κάρπαθος- Ηράκλειο εκτελούνται από την ακτοπλοϊκή εταιρεία Blue Star Ferries με το πλοίο Chios.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια Κάρπαθος - Ηράκλειο;

Μέσω της πλατφόρμας του booktickets, μπορείς να αγοράσεις φθηνά εισιτήρια πλοίων με μερικά κλικ. Εδώ θα βρεις όλες τα διαθέσιμα δρομολόγια με όλες τις διαθέσιμες εκπτώσεις για επιβάτες και οχήματα. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξεις το καλύτερο για το ταξίδι σου.