Κέα - Λαύριο: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Κέα - Λαύριο: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Δρομολόγια πλοίων: 3 κάθε ημέρα
  • Διάρκεια ταξιδιού: 1 ώρες
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών. Τιμή εισιτηρίου επιβάτη: 11,50€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: 31€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Hellenic Seaways, Goutos Lines, Triton Ferries, Karistia
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Κέα - Λαύριο

Εισιτήρια πλοίων επιβατών και οχημάτων με όλες τις εκπτώσεις για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια Κέα - Λαύριο μπορείτε να αγοράσετε στο booktickets. Μπορείτε να κλείσετε το ακτοπλοϊκό σας εισιτήριο online γρήγορα και απλά με την ευκολία του συστήματος του booktickets. Ολοκληρώστε την κράτηση σας εξασφαλίζοντας εγκαίρως τη θέση σας στο πλοίο!

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Καθ' όλη την διάρκεια του χειμώνα εκτελούνται περίπου 3 καθημερινά δρομολόγια από Κέα - Λαύριο, ενώ κατά την καλοκαιρινή περίοδο εκτελούνται καθημερινά έως 7 δρομολόγια πλοίων.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του γρηγορότερου δρομολογίου είναι 1 ώρα. Το ταξίδι πραγματοποιείται κυρίως με συμβατικά επιβατικά πλοία.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων επιβατών;

Η τιμή ενός οικονομικού εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη ξεκινά από 11,50€. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού Κέα - Λαύριο μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις και την θέση του επιβάτη.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα περισσότερα πλοία που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο διαθέτουν γκαράζ οχημάτων με το κόστος του εισιτηρίου για ένα αυτοκίνητο να ξεκινά από 31€ χωρίς τις εκπτώσεις.

Μπορώ να κάνω κράτηση καμπίνας επιβατών;

Λόγω της μικρής διάρκειας την διαδρομής δεν παρέχεται η δυνατότητα κράτησης καμπίνας. Μπορείτε όμως να κάνετε κράτηση θέσεων αεροπορικού τύπου.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Μπορείτε να κλείσετε φοιτητικά εισιτήρια πλοίων με έκπτωση 50% για το δρομολόγιο Κέα - Λαύριο με πάσο ελληνικού πανεπιστημίου ή με διεθνή κάρτα ISIC.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Κέα - Λαύριο;

Τα δρομολόγια των πλοίων Κέα - Λαύριο εκτελούνται τον χειμώνα από την Hellenic Seaways, Goutos Lines, Triton Ferries, Karistia με συμβατικά πλοία, ενώ κατά την καλοκαιρινή περίοδο πραγματοποιούνται 2 - 3 καθημερινά δρομολόγια και από την Seajets με ταχύπλοα πλοία.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια Κέα - Λαύριο;

Κάντε την κράτησή του εισιτηρίου σας online για το ταξίδι σας, με την ευκολία και την ταχύτητα του διαδικτυακού συστήματος του booktickets. Μέσω του συστήματος κρατήσεων εισιτηρίων του booktickets, έχετε τη δυνατότητα να δείτε άμεσα σε πραγματικό χρόνο τις διαθέσιμες τιμές και αναχωρήσεις και να κλείσετε τα εισιτήριά σας σε λίγα μόνο λεπτά.