Κίμωλος - Σαντορίνη: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Κίμωλος - Σαντορίνη: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών. Τιμή εισιτηρίου επιβάτη: 14,5€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Zante Ferries
  • Ενδιάμεσα νησιά: Φολέγανδρος, Σίκινος, Ίος
  • Δρομολόγια πλοίων: 2 κάθε εβδομάδα
  • Διάρκεια ταξιδιού: 4ω 15λ
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Κίμωλος - Σαντορίνη

Στο booktickets θα βρεις εισιτήρια πλοίων για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια Κίμωλος - Σαντορίνη για επιβάτες και οχήματα με όλες τις εκπτώσεις και προσφορές. Κλείσε online τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια γρήγορα και οικονομικά στο booktickets! Εδώ θα βρεις όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες για τις τιμές και τα δρομολόγια των πλοίων για να οργανώσεις το ταξίδι σου! Με μερικά μόνο κλικ έχεις την δυνατότητα να κατεβάσεις το ηλεκτρονικό σου εισιτήριο (e-ticket) στο κινητό σου και να ταξιδέψεις αμέσως χωρίς κουραστικές αναμονές στις ουρές των εκδοτηρίων.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Τα δρομολόγια των πλοίων Κίμωλος - Σαντορίνη εκτελούνται κυρίως κατά την καλοκαιρινή περίοδο με 2 δρομολόγια κάθε εβδομάδα με συμβατικά πλοία της Zante Ferries. Τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια αυξάνονται κατά την καλοκαιρινή περίοδο λόγω της αυξημένης ζήτησης των επιβατών.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του ταξιδιού είναι 4 ώρες και 15 λεπτά με ενδιάμεσες στάσεις στα νησιά Φολέγανδρος, Σίκινος, Ίος.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων πλοίων;

Η τιμή ενός εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη είναι 14,5€.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα περισσότερα πλοία που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο διαθέτουν γκαράζ οχημάτων με το κόστος του εισιτηρίου για ένα αυτοκίνητο να ξεκινά από 29€ χωρίς τις εκπτώσεις.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Οι φοιτητές με πάσο από ελληνικό πανεπιστήμιο ή με διεθνή κάρτα ISIC, έχουν έκπτωση 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για το δρομολόγιο Κίμωλος - Σαντορίνη.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Κίμωλος - Σαντορίνη;

Η ακτοπλοϊκή εταιρεία που εκτελεί το δρομολόγιο Κίμωλος - Σαντορίνη εκτελείται από την Zante Ferries με επιβατικά συμβατικά πλοία.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια Κίμωλος - Σαντορίνη;

Μέσω της πλατφόρμας του booktickets, μπορείς να αγοράσεις φθηνά εισιτήρια πλοίων με μερικά κλικ. Εδώ θα βρεις όλες τα διαθέσιμα δρομολόγια με όλες τις διαθέσιμες εκπτώσεις για επιβάτες και οχήματα. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξεις το καλύτερο για το ταξίδι σου. Κλείσε εγκαίρως το εισιτήριό με πλοίο για το ταξίδι Κίμωλος - Σαντορίνη με αξιοπιστία και άνεση.