Κως - Σύμη: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Κως - Σύμη: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Συχνότητα δρομολογίων: 5 - 6 κάθε εβδομάδα
  • Διάρκεια δρομολογίου: 1ω 30λ 4ω 30λ
  • Τιμή εισιτηρίου πλοίου: 9€ - 32€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways, Saos Ferries
  • Ενδιάμεσα νησιά: Απευθείας, Νίσυρος, Τήλος
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Κως - Σύμη

Εισιτήρια πλοίων στις φθηνότερες τιμές για επιβάτες και οχήματα για όλα τα δρομολόγια πλοίων από Κως για Σύμη μπορείς να αποκτήσεις εύκολα και απλά από το booktickets. Στην πλατφόρμα του booktickets έχεις την δυνατότητα να κατεβάσεις το ηλεκτρονικό σου εισιτήριο (e-ticket) στο κινητό σου και να ταξιδέψεις αμέσως χωρίς κουραστικές αναμονές στις ουρές των εκδοτηρίων. Κλείσε εισιτήριο πλοίου όπου και αν βρίσκεσαι.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Όλο τον χρόνο εκτελούνται 5 - 6 εβδομαδιαία δρομολόγια Κως - Σύμη με απευθείας δρομολόγια ή με ενδιάμεσες στάσεις στα νησιά Νίσυρος, Τήλος.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του δρομολογίου κυμαίνεται από 1 ώρα και 30 λεπτά με το πλοίο Pride της Dodekanisos Seaways ως 4 ώρες και 30 λεπτά με την Blue Star Ferries.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων πλοίων;

Η τιμή του οικονομικού εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη ξεκινά από 9€ με Blue Star Ferries και φτάνει τα 32€ με με το πλοίο Pride της Dodekanisos Seaways. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις και την επιλογή της θέσης επιβάτη. Το κόστος ενός εισιτηρίου αυτοκινήτου ξεκινά από 18€ χωρίς τις εκπτώσεις.

Μπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Με την κατοχή φοιτητικού πάσου από ελληνικό πανεπιστήμιο ή διεθνή κάρτα ISIC, μπορείς να αγοράσεις με έκπτωση 50% φοιτητικό ακτοπλοϊκό εισιτήριο για αυτό το δρομολόγιο.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο;

Τα δρομολόγια των πλοίων εκτελούνται όλο τον χρόνο από την Blue Star Ferries και πραγματοποιούνται με συμβατικά πλοία. Επίσης το δρομολόγια εκτελείται και από τις ακτοπλοϊκές εταιρείες Dodekanisos Seaways, Saos Ferries.

Κως - Σύμη: Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια;

Μέσω της πλατφόρμας του booktickets, μπορείς να αγοράσεις φθηνά εισιτήρια πλοίων με μερικά κλικ. Εδώ θα βρεις όλες τα διαθέσιμα δρομολόγια με όλες τις διαθέσιμες εκπτώσεις για επιβάτες και οχήματα. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξεις το καλύτερο για το ταξίδι σου.