Κως - Σύρος: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Κως - Σύρος: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Δρομολόγια πλοίων: 2 - 3 κάθε εβδομάδα
  • Διάρκεια ταξιδιού: 7ω 30λ
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών: 59€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Blue Star Ferries
  • Ενδιάμεσα νησιά: Κάλυμνος, Λέρος, Πάτμος
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Κως - Σύρος

Στο booktickets θα βρείτε εισιτήρια πλοίων επιβατών και αυτοκινήτων με όλες τις εκπτώσεις για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια Κως - Σύρος. Στην πλατφόρμα του booktickets έχετε την δυνατότητα να κατεβάσεις το ηλεκτρονικό σου εισιτήριο (e-ticket) στο κινητό σου και στο emails σου και να ταξιδέψεις αμέσως χωρίς κουραστικές αναμονές στις ουρές των εκδοτηρίων. Ολοκληρώστε την κράτηση σας εξασφαλίζοντας εγκαίρως τη θέση σας στο πλοίο.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Όλο τον χρόνο εκτελούνται 2 - 3 δρομολόγια την εβδομάδα από Κω για Σύρο από την Blue Star Ferries.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Ο χρόνος ταξιδιού είναι περίπου 7 ώρες και 30 λεπτά με συμβατικά πλοία της Blue Star Ferries με συμβατικά πλοία.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων πλοίων;

Η τιμή ενός οικονομικού εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη ξεκινά από 59€ από την Blue Star Ferries. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις, την κατηγορία του πλοίου και την θέση του επιβάτη. Τα πλοία κάνουν ενδιάμεσες στάσεις σε Κάλυμνος, Λέρος, Πάτμος.

Μπορώ να κάνω κράτηση καμπίνας επιβατών;

Τα πλοία που εκτελούν την διαδρομή αυτή έχουν την δυνατότητα κράτησης καμπίνας κατά την διάρκεια κράτησης εισιτηρίου. Μπορείτε επίσης για πιο άνετο ταξίδι να κάνετε κράτηση θέσεων αεροπορικού τύπου.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Στους φοιτητές που έχουν πάσο από ελληνικό πανεπιστήμιο ή διεθνή κάρτα ISIC παρέχεται έκπτωση 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για αυτό το δρομολόγιο.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο;

Η εταιρεία που εκτελεί το δρομολόγιο αυτό είναι η Blue Star ferries όλο τον χρόνο.

Κως - Σύρος: Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια ;

Μέσω του συστήματος κρατήσεων εισιτηρίων του booktickets, έχετε τη δυνατότητα να δείτε άμεσα σε πραγματικό χρόνο τις διαθέσιμες τιμές και αναχωρήσεις για τα πλοία και να κλείσετε τα εισιτήριά σας σε λίγα μόνο λεπτά. Με την ευκολία και την ταχύτητα του διαδικτυακού συστήματος του booktickets μπορείτε να κάνετε την κράτησή του εισιτηρίου σας online και να έχετε το εισιτήριό σας στο κινητό.