Λαύριο - Λήμνος: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Λαύριο - Λήμνος: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Δρομολόγια πλοίων: 2 κάθε εβδομάδα
  • Διάρκεια ταξιδιού: 10 ώρες 30 λεπτά
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών: 28,5€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: 75€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Aegean Sea Lines
  • Ενδιάμεσα νησιά: Άγιος Ευστράτιος
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Λαύριο - Λήμνος

Εισιτήρια πλοίων για επιβάτες και οχήματα με όλες τις εκπτώσεις και προσφορές για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια Λαύριο - Λήμνος μπορείς να βρεις εύκολα και απλά στο booktickets. Κλείσε online τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια γρήγορα και οικονομικά! Βρες όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες για τις τιμές και τα δρομολόγια των πλοίων για να οργανώσεις το ταξίδι σου! Με μερικά μόνο κλικ έχεις την δυνατότητα να κατεβάσεις το e-ticket στο κινητό σου και να αναχωρήσεις αμέσως για το ταξίδι σου.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια Λαύριο - Λήμνος εκτελούνται όλο τον χρόνο από την εταιρεία Aegean Sea Lines 2 φορές την εβδομάδα ενώ κατά την διάρκεια του καλοκαιριού τα δρομολόγιο αυτό πραγματοποιείται από την εταιρεία Seajets 3 φορές την εβδομάδα.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του ταξιδιού είναι 9 ώρες και 30 λεπτά με ενδιάμεση στάση στον Άγιο Ευστράτιο.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων επιβατών;

Η τιμή ενός οικονομικού εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη είναι 28,7€ με πλοίο της Aegean Sea Lο κόστος εισιτήριου αυτοκινήτου κοστίζει από 75€ ως 87€.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα πλοία που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο διαθέτουν γκαράζ οχημάτων με κοστος του εισιτηρίου για ένα αυτοκίνητο να κυμαίνεται από 75€ ως 87€ χωρίς τις εκπτώσεις.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Οι φοιτητές με πάσο από ελληνικό πανεπιστήμιο ή με διεθνή κάρτα ISIC, έχουν έκπτωση 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

Μπορώ να κάνω κράτηση καμπίνας επιβατών;

Κατά την διαδικασία κράτησης εισιτηρίου επιβάτη υπάρχει η δυνατότητα κράτησης καμπίνας ή μπορείτε να κάνετε κράτηση θέσεων αεροπορικού τύπου για πιο άνετο ταξίδι.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο;

Το δρομολόγιο αυτό το εκτελεί όλο τον χρόνο η ακτοπλοϊκή εταιρία Aegean Sea Lines μεταφέροντας επιβάτες και οχήματα με ασφάλεια και άνεση.

Λαύριο - Λήμνος: Πως να κλείσω εισιτήρια πλοίων;

Μέσω του booktickets, μπορείς να αγοράσεις φθηνά εισιτήρια πλοίων με μερικά κλικ για τα δρομολόγια πλοίων για την Λήμνο. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξεις το καλύτερο για το ταξίδι σου. Κλείσε εγκαίρως το εισιτήριο για το ταξίδι σου με την αξιοπιστία και ευκολία του booktickets.