Μήλος - Σαντορίνη: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Μήλος - Σαντορίνη: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Δρομολόγια πλοίων: 3 κάθε εβδομάδα
  • Διάρκεια ταξιδιού: 5 ώρες 20 λεπτά
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών: 16€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: 54€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Zante Ferries, Seajets
  • Ενδιάμεσα νησιά: Ίος, Σίκινος, Φολέγανδρος, Κίμωλος
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Μήλος - Σαντορίνη

Eισιτηρία συμβατικών και ταχύπλοων πλοίων για επιβάτες και οχήματα με όλες τις εκπτώσεις και προσφορές για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια Μήλος - Σαντορίνη μπορείτε να προμηθευτείτε από το booktickets εύκολα και απλά. Κλείσε online τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια γρήγορα και οικονομικά με παραλαβή του e-ticket στο κινητό επιβιβαστείτε άμεσα στο πλοίο. Εδώ θα βρεις όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες για τις τιμές και τα δρομολόγια των πλοίων για να οργανώσεις το ταξίδι σου!

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Τρία ακτοπλοϊκά δρομολόγια Μήλος - Σαντορίνη εκτελούνται κάθε εβδομάδα την χειμερινή σεζόν από την Zante Ferries με στάσεις στα νησιά Κίμωλος, Φολέγανδρος, Σίκινος, Ίος, ενώ την καλοκαιρινή περίοδο εκτελούνται καθημερινά δρομολόγια με το ταχύπλοο σκάφος "Speedrunner Jet" της Seajets με ενδιάμεσες στάσεις στην Φολέγανδρο.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του ταξιδιού Μήλος - Σαντορίνη είναι 5 ώρες και 20 λεπτά με την εταιρεία Zante Ferries. Ο χρόνος ταξιδιού μειώνεται σε 2 ώρες με τα ταχύπλοα σκάφη της Seajets.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων πλοίων;

Η τιμή ενός οικονομικού εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη είναι 16€ με το πλοίο "Dionisios Solomos" της Zante Ferries και κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου 31,50€. Το κόστος του εισιτηρίου επιβάτη με ταχύπλοο "Speedrunner Jet " της Seajets είναι 93,7€.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Μερικά πλοία που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο διαθέτουν γκαράζ οχημάτων με το κόστος του εισιτηρίου για ένα αυτοκίνητο να ξεκινά από 54,40€ χωρίς τις εκπτώσεις.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Οι φοιτητές με πάσο από ελληνικό πανεπιστήμιο ή με διεθνή κάρτα ISIC, έχουν έκπτωση 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για το δρομολόγιο Μήλος - Σαντορίνη.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Μήλος - Σαντορίνη;

Δύο ακτοπλοϊκές εταιρείες εξυπηρετούν το δρομολόγιο Μήλος - Σαντορίνη. Την χειμερινή σεζόν η Zante Ferries με το "Dionisios Solomos" που έχει την δυνατότητα μεταφοράς επιβατών και οχημάτων ενώ την καλοκαιρινή σεζόν η Seajets με το επιβατικό ταχύπλοο σκάφος "Speedrunner Jet" που εξυπηρετεί μόνο επιβάτες.

Μήλος - Σαντορίνη: Πως να κλείσω εισιτήρια πλοίων;

Μέσω του συστήματος κρατήσεων εισιτηρίων του booktickets, έχετε τη δυνατότητα να δείτε άμεσα σε πραγματικό χρόνο τις διαθέσιμες τιμές και αναχωρήσεις των πλοίων και να κλείσετε τα εισιτήριά σας σε λίγα μόνο λεπτά. Με την ευκολία και την ταχύτητα του διαδικτυακού συστήματος του booktickets μπορείτε να κάνετε την κράτησή του εισιτηρίου σας online και να έχετε το εισιτήριό σας στο κινητό.