Νάξος - Σύρος: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Νάξος - Σύρος: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Δρομολόγια πλοίων: καθημερινά
  • Διάρκεια ταξιδιού: 2 ώρες 30 λεπτά
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών: 22€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Blue Star Ferries, Saos Ferries, Seajets
  • Ενδιάμεσα νησιά: Πάρος
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Νάξος - Σύρος

Στο booktickets θα βρείτε εισιτήρια πλοίων επιβατών και αυτοκινήτων με όλες τις εκπτώσεις για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια Νάξος - Σύρος. Στην πλατφόρμα του booktickets έχετε την δυνατότητα να κατεβάσεις το ηλεκτρονικό σου εισιτήριο (e-ticket) στο κινητό σου και στο emails σου και να ταξιδέψεις αμέσως χωρίς κουραστικές αναμονές στις ουρές των εκδοτηρίων. Ολοκληρώστε την κράτηση σας εξασφαλίζοντας εγκαίρως τη θέση σας στο πλοίο.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Κατά την διάρκεια του χειμώνα εκτελούνται 2-3 δρομολόγια την εβδομάδα από Νάξο για Σύρο ενώ κατά την καλοκαιρινή περίοδο πραγματοποιούνται 2 - 3 καθημερινά ακτοπλοϊκά δρομολόγια κυρίως με ταχύπλοα πλοία.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Ο χρόνος ταξιδιού του γρηγορότερου δρομολογίου είναι περίπου 1 ώρα και 15 λεπτά με ταχύπλοο σκάφος της Seajets. Τα συμβατικά πλοία της Blue Star Ferries εκτελούν το δρομολόγιο σε 2 ώρες και 30 λεπτά με ενδιάμεση στάση στην Πάρο.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων πλοίων;

Η τιμή ενός οικονομικού εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη ξεκινά από 8,9€ τον Χειμώνα από την Saos Ferries ενώ το εισιτήριο με Blue Star κοστίζει 22€. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις, την κατηγορία του πλοίου και την θέση του επιβάτη. Τα ταχύπλοα πλοία της Seajets κάνουν ενδιάμεσες στάσεις σε Πάρο, Μύκονο με κόστος εισιτηρίου επιβάτη 59,70€. Τα περισσότερα πλοία έχουν την δυνατότητα μεταφοράς οχημάτων με το κόστος ενός εισιτηρίου ΙΧ αυτοκινήτου να ξεκινά από 27,80€ χωρίς τις εκπτώσεις.

Μπορώ να κάνω κράτηση καμπίνας επιβατών;

Τα πλοία που εκτελούν την διαδρομή αυτή έχουν την δυνατότητα κράτησης καμπίνας. Μπορείτε όμως για πιο άνετο ταξίδι να κάνετε κράτηση θέσεων αεροπορικού τύπου.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Στους φοιτητές που έχουν πάσο από ελληνικό πανεπιστήμιο ή διεθνή κάρτα ISIC παρέχεται έκπτωση 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για αυτό το δρομολόγιο.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο ;

Οι εταιρείες που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο είναι η Blue Star ferries όλο τον χρόνο, ενώ η Saos Ferries τον Χειμώνα. Την καλοκαιρινή περίοδο πραγματοποιούνται καθημερινά δρομολόγια και από την εταιρεία Seajets με τα πλοία Worldchampion JET και Champion JET 3.

Νάξος - Σύρος: Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια ;

Μέσω του συστήματος κρατήσεων εισιτηρίων του booktickets, έχετε τη δυνατότητα να δείτε άμεσα σε πραγματικό χρόνο τις διαθέσιμες τιμές και αναχωρήσεις για τα πλοία και να κλείσετε τα εισιτήριά σας σε λίγα μόνο λεπτά. Με την ευκολία και την ταχύτητα του διαδικτυακού συστήματος του booktickets μπορείτε να κάνετε την κράτησή του εισιτηρίου σας online και να έχετε το εισιτήριό σας στο κινητό.