Πάρος - Αμοργός: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Πάρος - Αμοργός: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Δρομολόγια πλοίων: καθημερινά
  • Διάρκεια ταξιδιού: 4 ώρες 25 λεπτά
  • Εισιτήρια πλοίων: 30€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Seajets
  • Ενδιάμεσα νησιά: Νάξος, Ηρακλειά, Σχοινούσα, Κουφονήσι
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πάρος - Αμοργός

Εισιτήρια πλοίων για επιβάτες και οχήματα με όλες τις εκπτώσεις και προσφορές για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια Πάρος - Αμοργός θα βρείτε στο booktickets. Μπορείτε να κλείσετε το ακτοπλοϊκό σας εισιτήριο online εύκολα και γρήγορα παίρνοντας το ηλεκτρονικό σας εισιτήρια (e-ticket) στο κινητό σας. Ολοκληρώστε την κράτηση σας εξασφαλίζοντας εγκαίρως τη θέση σας στο πλοίο!

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Καθ' όλη την διάρκεια του χρόνου εκτελούνται ακτοπλοϊκά δρομολόγια από την Πάρο για την Αμοργό τόσο με συμβατικά πλοία της Blue Star Ferries όσο και με ταχύπλοα σκάφη της Seajets κατά την διάρκεια του καλοκαιριού. Τα πλοία της Blue Star κάνουν στάσεις στα νησιά Νάξος, Ηρακλειά, Σχοινούσα, Κουφονήσι.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η χρονική διάρκεια του ταξιδιού είναι 4 ώρες και 25 λεπτά με συμβατικό πλοίο της Blue Star Ferries, ενώ με τα ταχύπλοα σκάφη Highspeed της Hellenic Seaways ο χρόνος ταξιδιού μειώνεται σε 2 ώρες και 30 λεπτά.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων πλοίων;

Η τιμή ενός οικονομικού εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη είναι 30€ και πραγματοποιείται από συμβατικό πλοίο της Blue Star. Την καλοκαιρινή περίοδο το δρομολόγιο εκτελείται και με ταχύπλοα σκάφη με κόστος εισιτηρίου 52,7€ από την seajets και 48€ με τα Highspeed Hellenic Seaways. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις και την θέση του επιβάτη. Το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου ξεκινά από τα 42€ χωρίς τις εκπτώσεις.

Μπορώ να κάνω κράτηση καμπίνας επιβατών;

Κατά την διαδικασία κράτησης εισιτηρίου επιβάτη έχετε την δυνατότητα να κάνετε κράτηση καμπίνας μόνο στα συμβατικά πλοία.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Μπορείτε να κλείσετε φοιτητικά εισιτήρια πλοίων με έκπτωση 50% για αυτό το δρομολόγιο με πάσο ελληνικού πανεπιστημίου ή με διεθνή κάρτα ISIC.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο;

Τα δρομολόγια των πλοίων από Πάρο για Αμοργό εκτελούνται από την Blue Star Ferries με συμβατικά πλοία, και από την Hellenic Seaways και Seajets με ταχύπλοα.

Πάρος - Αμοργός: Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια;

Κάντε την κράτησή του εισιτηρίου σας online για το ταξίδι σας, με την ευκολία και την ταχύτητα του διαδικτυακού συστήματος του booktickets. Μέσω του συστήματος κρατήσεων εισιτηρίων του booktickets, έχετε τη δυνατότητα να δείτε άμεσα σε πραγματικό χρόνο τις διαθέσιμες τιμές και αναχωρήσεις και να κλείσετε τα εισιτήριά σας σε λίγα μόνο λεπτά.