Πάτμος - Πειραιάς: Ακτοπλοϊκά και εισιτήρια πλοίων

Πάτμος - Πειραιάς: Ακτοπλοϊκά και εισιτήρια πλοίων

  • Δρομολόγια πλοίων: 4 δρομολόγια / εβδομάδα
  • Διάρκεια ταξιδιού: 8ω
  • Τιμή εισιτηρίου πλοίου: 43€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Blue Star Ferries
  • Ενδιάμεσα νησιά: Σύρος
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πάτμος - Πειραιάς

Φθηνά εισιτήρια πλοίων για επιβάτες και οχήματα με όλες τις εκπτώσεις και προσφορές για το δρομολόγιο από Πάτμο για Πειραιά μπορείς να κλείσεις εύκολα και απλά από το booktickets. Οργάνωσε νωρίς τα ταξίδια σου επιλέγοντας τα δρομολόγια των πλοίων και των εισιτηρίων της ακτοπλοϊκής εταιρείας Blue Star ferries μέσα από την πλατφόρμα κράτησης εισιτηρίων του booktickets χωρίς επιπρόσθετες ταλαιπωρίες και μεγάλες αναμονές σε ουρές αναμονής.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Όλο τον χρόνο με 4 δρομολόγια κάθε εβδομάδα πραγματοποιείται η ακτοπλοϊκή σύνδεση Πάτμος - Πειραιάς.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του δρομολογίου είναι κατά μέσω όρο 8 ώρες με ενδιάμεση στάση στην Σύρο.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων πλοίων;

Η τιμή του οικονομικού εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη ξεκινά από 62€ με συμβατικό πλοίο. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού Πάτμος - Πειραιάς μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις και την επιλογή της θέσης επιβάτη. Το κόστος ενός εισιτηρίου ΙΧ αυτοκινήτου ξεκινά από 150€ χωρίς τις εκπτώσεις.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Με την κατοχή φοιτητικού πάσου από ελληνικό πανεπιστήμιο ή διεθνή κάρτα ISIC, μπορείς να αγοράσεις με έκπτωση 50% φοιτητικό ακτοπλοϊκό εισιτήριο για το δρομολόγιο Πάτμος - Πειραιάς.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Πάτμος - Πειραιάς;

Τα δρομολόγια των πλοίων από Πάτμο για Πειραιά εκτελούνται όλο τον χρόνο από την Blue Star Ferries και πραγματοποιούνται με συμβατικά επιβατικά πλοία.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πάτμος - Πειραιάς;

Μέσω της πλατφόρμας του booktickets, μπορείς να αγοράσεις φθηνά εισιτήρια πλοίων με μερικά κλικ. Εδώ θα βρεις όλες τα διαθέσιμα δρομολόγια με όλες τις διαθέσιμες εκπτώσεις για επιβάτες και οχήματα. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξεις το καλύτερο για το ταξίδι σου.