Πειραιάς - Μέθανα: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Πειραιάς - Μέθανα: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Δρομολόγια πλοίων: καθημερινά
  • Διάρκεια ταξιδιού: 2ω
  • Εισιτήρια πλοίων: 14,80€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Hellenic Seaways, Saronic Ferries
  • Ενδιάμεσα νησιά: Αίγινα
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πειραιάς - Μέθανα

Eισιτηρία πλοίων από Πειραιά για Μέθανα για όλα τα δρομολόγια πλοίων και όλες τις ακτοπλοϊκές εταιρείες μπορείτε να προμηθευτείτε online από το booktickets. Εδώ θα βρείτε όλες τις πληροφορίες για τις τιμές των εισιτηρίων πλοίων για τα δρομολόγια των πλοίων από Πειραιά για Μέθανα. Επίσης παρέχονται λεπτομέρειες σχετικά με τα ωράρια αναχώρησης των πλοίων καθώς και τον χρόνο του ταξιδιού για να οργανώσετε εγκαίρως το ταξίδι σου. Επιπλέον, μπορείτε να κλείσετε online με παραλαβή στο κινητό σας ή στο email σας φθηνά εισιτήρια πλοίων e-tickets με όλες τις εκπτώσεις σε επιβάτες και οχήματα!

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Καθ' όλη την διάρκεια του χρόνου εκτελούνται 2 καθημερινά ακτοπλοϊκά δρομολόγια με ταχύπλοα και συμβατικά πλοία από το λιμάνι του Πειραιά για Μέθανα.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του γρηγορότερου δρομολογίου με συμβατικό επιβατικό πλοίο και ενδιάμεση στάση στην Αίγινα είναι 2 ώρες ενώ με ταχύπλοα ο χρόνος μειώνεται σε 1 ώρα και 20 λεπτά.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων πλοίων;

Η τιμή ενός οικονομικού εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη με συμβατικό πλοίο ξεκινά από 14,80€ ενώ με ταχύπλοο ανέρχεται σε 21€. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις, την κατηγορία του πλοίου και την θέση του επιβάτη. Μερικά πλοία για Μέθανα μπορούν να μεταφέρουν οχήματα με κόστος ενός αυτοκινήτου τα 34€.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Οι φοιτητές έχουν την δυνατότητα έκπτωσης 50% στο ακτοπλοϊκό εισιτήριο για αυτό το δρομολόγιο η οποία καταχωρείται κατά την κράτηση του εισιτηρίου.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Πειραιάς - Μέθανα;

Τα δρομολόγια των πλοίων από Πειραιά για Μέθανα εκτελούνται από την Hellenic Seaways με τα ταχύπλοα Aero Highspeed.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πειραιάς - Μέθανα;

Κλείσε online τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια γρήγορα και οικονομικά στο booktickets! Εδώ θα βρεις όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες για τις τιμές των εισιτηρίων και τα δρομολόγια των πλοίων για να οργανώσεις το ταξίδι σου!