Πόρος - Πειραιάς: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Πόρος - Πειραιάς: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Δρομολόγια πλοίων: Καθημερινά
  • Διάρκεια ταξιδιού: 1ω 15λ
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών. Τιμή εισιτηρίου επιβάτη: 32€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Hellenic Seaways, Saronic Ferries, Alpha lines
  • Ενδιάμεσα νησιά: Απευθείας
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πόρος - Πειραιάς

Εισιτήρια πλοίων για επιβάτες και οχήματα με όλες τις εκπτώσεις και προσφορές για το ακτοπλοϊκό δρομολόγιο Πόρος - Πειραιάς μπορείς να αποκτήσεις εύκολα και απλά από την πλατφόρμα κράτησης εισιτηρίων booktickets. Επίσης στο booktickets έχεις την δυνατότητα έκδοσης ηλεκτρονικού εισιτηρίου (e-ticket) με άμεση αποθήκευση στο κινητό σου και στο email σου και άμεση επιβίβαση στο πλοίο.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Καθημερινά και όλο τον χρόνο εκτελούνται δρομολόγια πλοίων Πόρος - Πειραιάς, με επιπλέον αύξηση της συχνότητας των δρομολόγιων κατά την καλοκαιρινή περίοδο.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Το ταξίδι εκτελείται με ταχύπλοα σκάφη και ο χρόνος ταξιδιού είναι λίγο παραπάνω από 1 ώρα.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων πλοίων;

Η τιμή του οικονομικού εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη ξεκινά από 32€ με ταχύπλοο. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού Πόρος - Πειραιάς μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις και την επιλογή της θέσης επιβάτη.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Οι Έλληνες φοιτητές μπορούν να ταξιδέψουν με έκπτωση 50% στην τιμή του ακτοπλοϊκού εισιτηρίου για το δρομολόγιο Πόρος - Πειραιάς.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Πόρος - Πειραιάς;

Τα δρομολόγια των πλοίων Πόρος - Πειραιάς εκτελούνται όλο τον χρόνο από τα νεότευκτα ταχύπλοα σκάφη Aero Highspeed της Hellenic Seaways, την Saronic Ferries και την Alpha lines.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πόρος - Πειραιάς;

Μέσω της πλατφόρμας του booktickets, μπορείς να αγοράσεις φθηνά εισιτήρια πλοίων με μερικά κλικ. Εδώ θα βρεις όλες τα διαθέσιμα δρομολόγια με όλες τις διαθέσιμες εκπτώσεις για επιβάτες και οχήματα. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξεις το καλύτερο για το ταξίδι σου.