Ρόδος - Κως: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Ρόδος - Κως: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Δρομολόγια πλοίων: 1 - 3 καθημερινά
  • Διάρκεια ταξιδιού: 3 ώρες
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών: 14,5€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: 56,50€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways, Saos Ferries
  • Ενδιάμεσα νησιά: Σύμη
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ρόδος - Κως

Στο booktickets θα βρείτε εισιτήρια επιβατών και αυτοκινήτων με όλες τις εκπτώσεις για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια Ρόδος - Κως. Στην πλατφόρμα του booktickets έχετε την δυνατότητα να κατεβάσεις το ηλεκτρονικό σου εισιτήριο (e-ticket) στο κινητό σου και στο emails σου και να ταξιδέψεις αμέσως χωρίς κουραστικές αναμονές στις ουρές των εκδοτηρίων. Ολοκληρώστε την κράτηση σας εξασφαλίζοντας εγκαίρως τη θέση σας στο πλοίο.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Όλο τον χρόνο εκτελούνται 1 - 3 καθημερινά δρομολόγια από Ρόδο για Κω από την Blue Star Ferries, την Dodekanisos Seaways και την Saos Ferriesμε αύξηση των δρομολογίων κατά την καλοκαιρινή περίοδο.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Ο χρόνος ταξιδιού κυμαίνεται από 3 ως 7 ώρες ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και τις ενδιάμεσες στάσεις σε άλλα νησιά.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων επιβατών;

Η τιμή ενός οικονομικού εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη ξεκινά από 14,5€ από την Blue Star Ferries. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις, την κατηγορία του πλοίου και την θέση του επιβάτη. Τα πλοία της Blue Star κάνουν ενδιάμεση στάση στην Σύμη ενώ της Dodekanisos Seaways κάνει στάσεις σε Χάλκη, Τήλος, Νίσυρος με κόστος εισιτηρίου επιβάτη τα 39€.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα περισσότερα πλοία διαθέτουν γκαράζ. Το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου με Blue Star ξεκινά από 56,50€ χωρίς τις εκπτώσεις.

Μπορώ να κάνω κράτηση καμπίνας επιβατών;

Τα πλοία που εκτελούν την διαδρομή αυτή έχουν την δυνατότητα κράτησης καμπίνας κατά την διάρκεια κράτησης εισιτηρίου. Μπορείτε επίσης για πιο άνετο ταξίδι να κάνετε κράτηση θέσεων αεροπορικού τύπου.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Στους φοιτητές που έχουν πάσο από ελληνικό πανεπιστήμιο ή διεθνή κάρτα ISIC παρέχεται έκπτωση 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για αυτό το δρομολόγιο.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο;

Οι εταιρείες που εκτελούν όλο τον χρόνο το δρομολόγιο αυτό είναι η Blue Star ferries, η εταιρεία Dodekanisos Seaways και η Sao Ferries.

Ρόδος - Κως: Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια ;

Μέσω του συστήματος κρατήσεων εισιτηρίων του booktickets, έχετε τη δυνατότητα να δείτε άμεσα σε πραγματικό χρόνο τις διαθέσιμες τιμές και αναχωρήσεις για τα πλοία και να κλείσετε τα εισιτήριά σας σε λίγα μόνο λεπτά. Με την ευκολία και την ταχύτητα του διαδικτυακού συστήματος του booktickets μπορείτε να κάνετε την κράτησή του εισιτηρίου σας online και να έχετε το εισιτήριό σας στο κινητό.