Σαντορίνη - Σέριφος: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Σαντορίνη - Σέριφος: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών: 18€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: 93€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Zante Ferries, Seajets
  • Ενδιάμεσα νησιά: Ίος, Σίκινος, Φολέγανδρος, Κίμωλος, Μήλος, Σίφνος
  • Δρομολόγια πλοίων: 4 κάθε εβδομάδα
  • Διάρκεια ταξιδιού: 8 ώρες
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Σαντορίνη - Σέριφος

Eισιτηρία συμβατικών και ταχύπλοων πλοίων για επιβάτες και οχήματα με όλες τις εκπτώσεις και προσφορές για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια Σαντορίνη - Σέριφο μπορείτε να προμηθευτείτε από το booktickets εύκολα και απλά. Κλείσε online τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια γρήγορα και οικονομικά με παραλαβή του e-ticket στο κινητό επιβιβαστείτε άμεσα στο πλοίο. Εδώ θα βρεις όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες για τις τιμές και τα δρομολόγια των πλοίων για να οργανώσεις το ταξίδι σου!

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Τέσσερα ακτοπλοϊκά δρομολόγια Σαντορίνη - Σέριφος εκτελούνται κάθε εβδομάδα την χειμερινή σεζόν από την Zante Ferries με στάσεις στα νησιά Ίος, Σίκινος, Φολέγανδρος, Κίμωλος, Μήλος και Σίφνος ενώ την καλοκαιρινή περίοδο εκτελούνται καθημερινά δρομολόγια με το ταχύπλοο σκάφος SUPER JET 2 της Seajets με ενδιάμεσες στάσεις στα νησιά Φολέγανδρος, Μήλος, Σίφνος.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του ταξιδιού Σαντορίνη - Σέριφος είναι 8 ώρες με την εταιρεία Zante Ferries. Ο χρόνος ταξιδιού μειώνεται σε 3 ώρες και 30 λεπτά με τα ταχύπλοα σκάφη της Seajets.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων επιβατών;

Η τιμή ενός εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη είναι 18€ με το πλοίο "Dionisios Solomos" της Zante Ferries και κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου 48€. Το κόστος του εισιτηρίου επιβάτη με ταχύπλοο ¨Super Jet 2 " της Seajets είναι 93,7€.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα περισσότερα πλοία που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο διαθέτουν γκαράζ οχημάτων με το κόστος του εισιτηρίου για ένα αυτοκίνητο να ξεκινά από 58€ χωρίς τις εκπτώσεις.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Οι φοιτητές με πάσο από ελληνικό πανεπιστήμιο ή με διεθνή κάρτα ISIC, έχουν έκπτωση 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για το δρομολόγιο Σαντορίνη - Σέριφος.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Σαντορίνη - Σέριφος;

Δύο ακτοπλοϊκές εταιρείες εξυπηρετούν το δρομολόγιο Σαντορίνη - Σέριφος. Την χειμερινή σεζόν η Zante Ferries με το "Dionisios Solomos" που έχει την δυνατότητα μεταφοράς επιβατών και οχημάτων ενώ την καλοκαιρινή σεζόν η Seajets με το επιβατικό ταχύπλοο σκάφος "Super Jet 2" που εξυπηρετεί μόνο επιβάτες.

Σαντορίνη - Σέριφος: Πως να κλείσω εισιτήρια πλοίων;

Μέσω του συστήματος κρατήσεων εισιτηρίων του booktickets, έχετε τη δυνατότητα να δείτε άμεσα σε πραγματικό χρόνο τις διαθέσιμες τιμές και αναχωρήσεις των πλοίων και να κλείσετε τα εισιτήριά σας σε λίγα μόνο λεπτά. Με την ευκολία και την ταχύτητα του διαδικτυακού συστήματος του booktickets μπορείτε να κάνετε την κράτησή του εισιτηρίου σας online και να έχετε το εισιτήριό σας στο κινητό.