Σαντορίνη - Ηράκλειο: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Σαντορίνη - Ηράκλειο: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών. Τιμή εισιτηρίου επιβάτη: 16€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: 60€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Blue Star Ferries
  • Δρομολόγια πλοίων: 1 - 2 κάθε εβδομάδα
  • Διάρκεια ταξιδιού: 3 ώρες
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Σαντορίνη - Ηράκλειο

Φθηνά εισιτήρια πλοίων για επιβάτες και οχήματα με όλες τις εκπτώσεις για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια Σαντορίνη - Ηράκλειο μπορείς να αποκτήσεις στο κινητό σου εύκολα και απλά από το booktickets. Με μερικά μόνο κλικ έχεις την δυνατότητα να κατεβάσεις το ηλεκτρονικό σου εισιτήριο (e-ticket) και να ταξιδέψεις αμέσως χωρίς κουραστικές αναμονές στις ουρές των εκδοτηρίων. Ενημερωθείτε για τα εισιτήρια πλοίων και τα δρομολόγια για τις Κυκλάδες για το 2024

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Όλο τον χρόνο εκτελούνται καθημερινά δρομολόγια πλοίων από Σαντορίνη για Ηράκλειο, με επιπλέον αύξηση της συχνότητας των δρομολόγιων κατά την καλοκαιρινή περίοδο.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Ο χρόνος ταξιδιού είναι λίγο παραπάνω από 3 ώρες με απευθείας δρομολόγιο από την Blue Star Ferries.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων επιβατών;

Το εισιτήριο για έναν επιβάτη ξεκινά από 16€ με συμβατικό πλοίο. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού Σαντορίνη - Ηράκλειο μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις, τον τύπο του πλοίου και την επιλογή της θέσης επιβάτη.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα περισσότερα πλοία που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο διαθέτουν γκαράζ οχημάτων με το κόστος του εισιτηρίου για ένα αυτοκίνητο να ξεκινά από 60€ χωρίς τις εκπτώσεις.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Αν διαθέτεις φοιτητικό πάσο από ελληνικό πανεπιστήμιο ή διεθνή κάρτα ISIC, μπορείς να αγοράσεις με έκπτωση 50% φοιτητικό ακτοπλοϊκό εισιτήριο για το δρομολόγιο Σαντορίνη - Ηράκλειο.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Σαντορίνη - Ηράκλειο;

Οι ακτοπλοϊκές εταιρείες που εκτελούν τα δρομολόγια από Σαντορίνη για Ηράκλειο είναι η Blue Star Ferries με απευθείας δρομολόγια διάρκειας 3 ωρών.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια Σαντορίνη - Ηράκλειο;

Εισιτήρια πλοίων για επιβάτες και οχήματα για όλα τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια από Σαντορίνη για Πειραιά με τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις μπορείτε να κλείσετε στο booktickets. Αφού επιλέξετε την κατάλληλη ακτοπλοϊκή διαδρομή, μπορείτε να αγοράσετε το ακτοπλοϊκό σας εισιτήριο online στο κινητό σας εύκολα και γρήγορα. Ολοκληρώστε την κράτηση σας εξασφαλίζοντας εγκαίρως τη θέση σας στο πλοίο.