Σαντορίνη - Σητεία, Κρήτη: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Σαντορίνη - Σητεία, Κρήτη: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Δρομολόγια πλοίων: 1 κάθε εβδομάδα
  • Διάρκεια ταξιδιού: 6 ώρες 10 λεπτά
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών: 21,5€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: 77€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Blue Star Ferries
  • Ενδιάμεσα νησιά: Ηράκλειο
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Σαντορίνη - Σητεία, Κρήτη

Στην πλατφόρμα κράτησης εισιτηρίων booktickets θα βρεις εισιτήρια πλοίων για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια Σαντορίνη - Σητεία, Κρήτη για επιβάτες και οχήματα με όλες τις εκπτώσεις και προσφορές. Κλείσε online τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια γρήγορα και οικονομικά στο booktickets! Εδώ θα βρεις όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες για τις τιμές και τα δρομολόγια των πλοίων για να οργανώσεις το ταξίδι σου! Με μερικά μόνο κλικ έχεις την δυνατότητα να κατεβάσεις το e-ticket στο κινητό σου και να ταξιδέψεις αμέσως χωρίς κουραστικές αναμονές στις ουρές των εκδοτηρίων.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια Σαντορίνη - Σητεία, Κρήτη εκτελούνται μία φορά την εβδομάδα από την εταιρεία Blue Star Ferries με συμβατικό πλοίο με ενδιάμεση στάση στο Ηράκλειο.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του ταξιδιού από την Σητεία, Κρήτης για την Σαντορίνη είναι 6 ώρες και 10 λεπτά.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων επιβατών;

Η τιμή ενός εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη είναι 21,5€ με συμβατικό πλοίο.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα περισσότερα πλοία που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο διαθέτουν γκαράζ οχημάτων με το κόστος του εισιτηρίου για ένα αυτοκίνητο να ξεκινά από 77€ χωρίς τις εκπτώσεις.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Οι φοιτητές με πάσο από ελληνικό πανεπιστήμιο ή με διεθνή κάρτα ISIC, έχουν έκπτωση 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για το δρομολόγιο Σαντορίνη - Σητεία, Κρήτη.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Σαντορίνη - Σητεία, Κρήτη;

Η ακτοπλοϊκή εταιρεία που εξυπηρετεί το δρομολόγιο Σαντορίνη - Σητεία, Κρήτη είναι η Blue Star Ferries συνήθως με το πλοίο Chios.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια Σαντορίνη - Σητεία, Κρήτη;

Μέσω του booktickets, μπορείς να αγοράσεις φθηνά εισιτήρια πλοίων με μερικά κλικ. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξεις το καλύτερο για το ταξίδι σου. Κλείσε εγκαίρως το εισιτήριο σου για το ταξίδι Σαντορίνη - Σητεία, Κρήτη με την αξιοπιστία και άνεση του booktickets.