Σαντορίνη - Τήνος: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Σαντορίνη - Τήνος: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Δρομολόγια πλοίων: Καθημερινά
  • Διάρκεια ταξιδιού: 3 ώρες 20 λεπτά
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών: 72€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: 48€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Golden Star Ferries
  • Ενδιάμεσα νησιά: Ίος, Πάρος, Μύκονος
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Σαντορίνη - Τήνος

Στο booktickets θα βρεις πληροφορίες για τιμές των εισιτηρίων πλοίων και για όλα τα δρομολόγια Σαντορίνη - Τήνος. Επίσης παρέχονται λεπτομέρειες σχετικά με τα ωράρια αναχώρησης των πλοίων και τη διάρκεια του ταξιδιού για να οργανώσεις εγκαίρως το ταξίδι σου. Επιπλέον, μπορείς να κλείσεις online φθηνά εισιτήρια πλοίων με όλες τις εκπτώσεις σε επιβάτες και οχήματα! Με μερικά μόνο κλικ έχεις την δυνατότητα να κατεβάσεις το e-ticket στο κινητό σου και να αναχωρήσεις αμέσως για το ταξίδι σου.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια Σαντορίνη - Τήνος εκτελούνται καθημερινά την καλοκαιρινή περίοδο με το ταχύπλοο σκάφος SUPEREXPRESS της Golden Star Ferries με ενδιάμεσες στάσεις στα νησιά Ίος, Πάρος, Μύκονος.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του ταξιδιού Σαντορίνη - Τήνος είναι 3 ώρα και 20 λεπτά και εκτελείται με ταχύπλοα σκάση της Golden Star Ferries

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων πλοίων;

Η τιμή ενός εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη είναι 72€ ενώ το εισιτήριο του αυτοκινήτου κοστίζει 48€.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Οι φοιτητές με πάσο από ελληνικό πανεπιστήμιο ή με διεθνή κάρτα ISIC, έχουν έκπτωση 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για το δρομολόγιο Σαντορίνη - Τήνος.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Σαντορίνη - Τήνος;

Η ακτοπλοϊκή εταιρεία που εξυπηρετεί την καλοκαιρινή σεζόν μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου το δρομολόγιο Σαντορίνη - Τήνος είναι η Golden Star Ferries με ταχύπλοα σκάφη τύπου καταμαράν τα οποία διαθέτουν γκαράζ οχημάτων.

Σαντορίνη - Τήνος: Πως να κλείσω εισιτήρια πλοίων;

Μέσω του booktickets, μπορείς να αγοράσεις φθηνά εισιτήρια πλοίων με μερικά κλικ. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξεις το καλύτερο για το ταξίδι σου. Κλείσε εγκαίρως το εισιτήριο σου για το ταξίδι Σαντορίνη - Τήνος με την αξιοπιστία και άνεση του booktickets.