Σχοινούσα - Αμοργός: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Σχοινούσα - Αμοργός: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Δρομολόγια πλοίων: καθημερινά
  • Διάρκεια ταξιδιού: 3 ώρες
  • Εισιτήρια πλοίων: 8€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Mikres Kyklades N.E.
  • Ενδιάμεσα νησιά: Κουφονήσι

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Σχοινούσα - Αμοργός

Συχνά ακτοπλοϊκά δρομολόγια εκτελούνται από την Σχοινούσα για την Αμοργό . Στο booktickets μπορείτε εύκολα να αγοράσετε εισιτήρια πλοίων στις φτηνότερες τιμές. Αφού επιλέξετε την κατάλληλη ακτοπλοϊκή διαδρομή, μπορείτε να κλείσετε το ακτοπλοϊκό σας εισιτήριο online εύκολα και γρήγορα παίρνοντας το ηλεκτρονικό σας εισιτήρια (e-ticket) στο κινητό σας. Ολοκληρώστε την κράτηση σας εξασφαλίζοντας εγκαίρως τη θέση σας στο πλοίο!

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Καθ' όλη την διάρκεια του χρόνου εκτελούνται 6 εβδομαδιαία δρομολόγια από την Σχοινούσα για τα λιμάνια της Αμοργού Κατάπολα και Αιγιάλη. Η χρονική διάρκεια του ταξιδιού από την Σχοινούσα για το λιμάνι Κατάπολα της Αμοργού είναι περίπου 4 ώρες, ενώ για την Αιγιάλη είναι 3ώρες και 10 λεπτά.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η χρονική διάρκεια του ταξιδιού από την Σχοινούσα για το λιμάνι Κατάπολα της Αμοργού είναι περίπου 4 ώρες, ενώ από την Αιγιάλη είναι 3ώρες.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων πλοίων;

Η τιμή ενός οικονομικού εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη είναι 8€ και πραγματοποιείται από το πλοίο Express Spopelitis. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις και την θέση του επιβάτη.

Μπορώ να κάνω κράτηση καμπίνας επιβατών;

Κατά την διαδικασία κράτησης εισιτηρίου επιβάτη δεν έχετε την δυνατότητα να κάνετε κράτηση καμπίνας.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Μπορείτε να κλείσετε φοιτητικά εισιτήρια πλοίων με έκπτωση 50% για αυτό το δρομολόγιο με πάσο ελληνικού πανεπιστημίου ή με διεθνή κάρτα ISIC.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο;

Τα δρομολόγια των πλοίων από Σχοινούσα για Αμοργό εκτελούνται από την Mikres Kyklades N.E. με το πλοίο Express Spopelitis.

Σχοινούσα - Αμοργός: Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια;

Κάντε την κράτησή του εισιτηρίου σας online για το ταξίδι σας, με την ευκολία και την ταχύτητα του διαδικτυακού συστήματος του booktickets. Μέσω του συστήματος κρατήσεων εισιτηρίων του booktickets, έχετε τη δυνατότητα να δείτε άμεσα σε πραγματικό χρόνο τις διαθέσιμες τιμές και αναχωρήσεις και να κλείσετε τα εισιτήριά σας σε λίγα μόνο λεπτά.