Σύρος - Αμοργός: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Σύρος - Αμοργός: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Δρομολόγια πλοίων: 4 κάθε εβδομάδα
  • Διάρκεια ταξιδιού: 6 ώρες
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών: 36€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Blue Star Ferries
  • Ενδιάμεσα νησιά: Πάρος, Νάξος, Ηρακλειά, Σχοινούσα, Κουφονήσι
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Σύρος - Αμοργός

Φθηνά εισιτήρια πλοίων για επιβάτες και οχήματα με όλες τις εκπτώσεις και προσφορές για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια Σύρος - Αμοργός θα βρείτε στο booktickets. Μπορείτε να κλείσετε το ακτοπλοϊκό σας εισιτήριο online εύκολα και γρήγορα παίρνοντας το ηλεκτρονικό σας εισιτήρια (e-ticket) στο κινητό σας. Ολοκληρώστε την κράτηση σας εξασφαλίζοντας εγκαίρως τη θέση σας στο πλοίο!

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Καθ' όλη την διάρκεια του χρόνου εκτελούνται 3 - 4 εβδομαδιαία ακτοπλοϊκά δρομολόγια από την Σύρο για τα λιμάνια της Αμοργού Κατάπολα και Αιγιάλη με συμβατικά πλοία της Blue Star Ferries. Τα πλοία της Blue Star κάνουν στάσεις στα νησιά Πάρος, Νάξος, Ηρακλειά, Σχοινούσα, Κουφονήσι.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η χρονική διάρκεια του ταξιδιού είναι 6 ώρες με πλοίο της Blue Star Ferries με εναλλάξ δρομολόγια για τα λιμάνια της Αμοργού Κατάπολα και Αιγιάλη .

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων πλοίων;

Η τιμή ενός οικονομικού εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη είναι 36€ με πλοίο της Blue Star. Το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου ξεκινά από τα 46€ χωρίς τις εκπτώσεις.

Μπορώ να κάνω κράτηση καμπίνας επιβατών;

Κατά την διαδικασία κράτησης εισιτηρίου επιβάτη έχετε την δυνατότητα να κάνετε κράτηση καμπίνας στα συμβατικά πλοία ή να κλείσετε καθίσματα αεροπορικού τύπου για πιο άνετο ταξίδι.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Μπορείτε να κλείσετε φοιτητικά εισιτήρια πλοίων με έκπτωση 50% για αυτό το δρομολόγιο με πάσο ελληνικού πανεπιστημίου ή με διεθνή κάρτα ISIC.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο;

Τα δρομολόγια των πλοίων από Σύρο για Αμοργό εκτελούνται από την Blue Star Ferries με συμβατικά πλοία.

Σύρος - Αμοργός: Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια;

Κάντε την κράτησή του εισιτηρίου σας online για το ταξίδι σας, με την ευκολία και την ταχύτητα του διαδικτυακού συστήματος του booktickets. Μέσω του συστήματος κρατήσεων εισιτηρίων του booktickets, έχετε τη δυνατότητα να δείτε άμεσα σε πραγματικό χρόνο τις διαθέσιμες τιμές και αναχωρήσεις και να κλείσετε τα εισιτήριά σας σε λίγα μόνο λεπτά.