Τήνος - Σαντορίνη: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Τήνος - Σαντορίνη: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών: 72€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: 48€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Golden Star
  • Ενδιάμεσα νησιά: Μύκονος, Πάρος, Ίος
  • Δρομολόγια πλοίων: Καθημερινά
  • Διάρκεια ταξιδιού: 3 ώρες 20 λεπτά
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Τήνος - Σαντορίνη

Στο booktickets θα βρεις πληροφορίες για τιμές των εισιτηρίων πλοίων και για όλα τα δρομολόγια Τήνος - Σαντορίνη. Επίσης παρέχονται λεπτομέρειες σχετικά με τα ωράρια αναχώρησης των πλοίων και τη διάρκεια του ταξιδιού για να οργανώσεις εγκαίρως το ταξίδι σου. Επιπλέον, μπορείς να κλείσεις online φθηνά εισιτήρια πλοίων με όλες τις εκπτώσεις σε επιβάτες και οχήματα! Με μερικά μόνο κλικ έχεις την δυνατότητα να κατεβάσεις το e-ticket στο κινητό σου και να αναχωρήσεις αμέσως για το ταξίδι σου.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια Τήνος - Σαντορίνη εκτελούνται καθημερινά την καλοκαιρινή περίοδο με το ταχύπλοο σκάφος SUPEREXPRESS της Golden Star Ferries με ενδιάμεσες στάσεις στα νησιά Μύκονος, Πάρος, Ίος.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του ταξιδιού Τήνος - Σαντορίνη είναι 3 ώρα και 20 λεπτά και εκτελείται με ταχύπλοα σκάση της Golden Star Ferries

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων πλοίων;

Η τιμή ενός εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη είναι 72€ ενώ το εισιτήριο του αυτοκινήτου κοστίζει 48€.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Οι φοιτητές με πάσο από ελληνικό πανεπιστήμιο ή με διεθνή κάρτα ISIC, έχουν έκπτωση 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για το δρομολόγιο Τήνος - Σαντορίνη.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Τήνος - Σαντορίνη;

Η ακτοπλοϊκή εταιρεία που εξυπηρετεί την καλοκαιρινή σεζόν μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου το δρομολόγιο Τήνος - Σαντορίνη είναι η Golden Star Ferries με ταχύπλοα σκάφη τύπου καταμαράν τα οποία διαθέτουν γκαράζ οχημάτων.

Τήνος - Σαντορίνη: Πως να κλείσω εισιτήρια πλοίων;

Μέσω του booktickets, μπορείς να αγοράσεις φθηνά εισιτήρια πλοίων με μερικά κλικ. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξεις το καλύτερο για το ταξίδι σου. Κλείσε εγκαίρως το εισιτήριο σου για το ταξίδι Τήνος - Σαντορίνη με την αξιοπιστία και άνεση του booktickets.