Βόλος: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια και δρομολόγια πλοίων

Βόλος: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια και δρομολόγια πλοίων

  • Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια Βόλος - Σκιάθος
  • Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια Βόλος - Σκόπελος
  • Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια Βόλος - Αλόννησος
ΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΣΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Εισιτήρια πλοίων και ακτοπλοϊκά από Βόλο

Εισιτήρια πλοίων επιβατών και αυτοκινήτων για όλα τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια από Βόλο για Σποράδες με όλες τις εκπτώσεις μπορείτε να βρείτε στο booktickets. Αφού επιλέξετε την κατάλληλη ακτοπλοϊκή διαδρομή, μπορείτε να κλείσετε το ακτοπλοϊκό σας εισιτήριο online εύκολα και γρήγορα. Ολοκληρώστε την κράτηση σας εξασφαλίζοντας εγκαίρως τη θέση σας στο πλοίο.

Ακτοπλοϊκά δρομολόγια προς τις Σποράδες

  • Δρομολόγια πλοίων Βόλος - Σκιάθος: Το ταξίδι από τον Βόλο προς τη Σκιάθο διαρκεί περίπου 2 ώρες, ανάλογα με το πλοίο που επιλέγετε. Το κόστος εισιτηρίου επιβάτη είναι 34,7€ με Seajets και 41€ με ιπτάμενα δελφίνια της Aegean Flying Dolphins. Το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου με Seajets είναι 84,70€.
  • Δρομολόγια πλοίων Βόλος - Σκόπελος: Οι ακτοπλοϊκές συνδέσεις ανάμεσα στον Βόλο και τη Σκόπελο εξυπηρετούν τα δύο λιμάνια του νησιού, τη Γλώσσα και το λιμάνι της πόλης της Σκοπέλου. Η διάρκεια του ταξιδιού από τον Βόλο προς τη Σκόπελο κυμαίνεται από 2 έως 3,5 ώρες, ανάλογα με το πλοίο και το λιμάνι προορισμού. Το κόστος εισιτηρίου επιβάτη είναι για Γλώσσα Σκοπέλου είναι 45€ με την Aegean Flying Dolphins και για το κεντρικό λιμάνι είναι από 42€ ως 51€. Το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου είναι 42€ με την Seajets.
  • Δρομολόγια πλοίων Βόλος - Αλόννησος: Οι ακτοπλοϊκές συνδέσεις από τον Βόλο προς την Αλόννησο προσφέρουν τη δυνατότητα ταξιδιού περίπου 4 ωρών. Το κόστος εισιτηρίου επιβάτη κυμαίνεται από 42€ ως 51€ και πραγματοποιείται από τις ακτοπλοϊκές εταιρείες Aegean Flying Dolphins και Seajets.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι τα δρομολόγια και οι τιμές μπορεί να αλλάξουν ανάλογα με την χρονική περίοδο, επομένως προτείνεται να ελέγχετε στο booktickets για τις πληροφορίες που αφορούν το ταξίδι σας.

Μετάβαση στην πόλη του Βόλου

Την πόλη του Βόλου μπορείς να τον επισκεφθείς είτε με αυτοκίνητο είτε με λεωφορείο. Η απόσταση από την Αθήνα είναι 324 χιλιόμετρα και το ταξίδι με το αυτοκίνητο διαρκεί 3 ώρες και 50 λεπτά περίπου ενώ με το ΚΤΕΛ το ταξίδι διαρκεί 4 ώρες και 30 λεπτά. Η απόσταση από τη Θεσσαλονίκη είναι 210 χιλιόμετρα και το ταξίδι με το αυτοκίνητο διαρκεί 2 ώρες και 10 λεπτά ενώ με το ΚΤΕΛ το ταξίδι διαρκεί 2 ώρες και 30 λεπτά. Ο Βόλος συνδέεται σιδηροδρομικώς με την Αθήνα με Intercity και το ταξίδι διαρκεί 4:30 ώρες και με τη Θεσσαλονίκη όπου το ταξίδι διαρκεί 3:30 ώρες.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Σποράδες;

Αφού επιλέξετε την κατάλληλη ακτοπλοϊκή διαδρομή, μπορείτε να κλείσετε το ακτοπλοϊκό σας ταξίδι εύκολα και γρήγορα μέσω του booktickets. Ακολουθήστε τις οδηγίες στην ιστοσελίδα για να ολοκληρώσετε την online κράτηση του εισιτηρίου σας και εξασφαλίστε τη θέση σας στο πλοίο προς τα νησιά των Σποράδων.