-30% έκπτωση από την Golden Star Ferries

-30% έκπτωση από την Golden Star Ferries

Η GOLDEN STAR FERRIES προσφέρει έκπτωση 30% για τα εισιτήρια των πλοίων με επιστροφή στους ταξιδιώτες που επιθυμούν να επισκεφθούν τους αγαπημένους και δημοφιλείς προορισμούς στις Κυκλάδες κατά τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο και την οποία μπορείτε να λάβετε μέσω του booktickets.

-30% έκπτωση εισιτηρίων πλοίων με επιστροφή:

Αφού επιλέξετε την κατάλληλη ακτοπλοϊκή διαδρομή για τις Κυκλάδες, μπορείτε να κλείσετε το ακτοπλοϊκό σας εισιτήριο εύκολα και γρήγορα μέσω του booktickets λαμβάνοντας την έκπτωση 30% στα εισιτήρια με επιστροφή.

Προϋποθέσεις για την έκπτωση των εισιτηρίων:

  • Περίοδος ισχύος: Αυτή η προσφορά ισχύει για ταξίδια που πραγματοποιούνται από τις 06/09/23 έως τις 31/10/23. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να επωφεληθείτε της έκπτωσης κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.
  • Κανόνες για τα εισιτήρια επιστροφής: Για να επωφεληθείτε της έκπτωσης, πρέπει να αγοράσετε τα εισιτήρια επιστροφής ταυτόχρονα με τα εισιτήρια μετάβασης. Δεν είναι δυνατή η αγορά ξεχωριστών εισιτηρίων επιστροφής με την έκπτωση.
  • Αντικατάσταση των Εισιτηρίων Επιστροφής: Τα εισιτήρια επιστροφής μπορούν να αντικατασταθούν σε δρομολόγια έως το τέλος του Οκτωβρίου με τη διατήρηση της προσφερόμενης έκπτωσης.
  • Προϋποθέσεις για την Έκπτωση: Για να επωφεληθείτε της έκπτωσης, πρέπει να ταξιδέψετε στον ίδιο προορισμό είσοδος-έξοδος, δηλαδή να κάνετε το ίδιο ταξίδι τόσο προς όσο και από τους προορισμούς σας, εντός και εκτός των Κυκλάδων.
  • Σε σχέση με άλλες εκπτώσεις: Σημειώνεται ότι αυτή η προσφορά δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες ήδη υπάρχουσες εμπορικές εκπτώσεις. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την έκπτωση παράλληλα με άλλες ενδεχόμενες εκπτώσεις που ισχύουν για τα ίδια εισιτήρια.

Συνολικά, αυτή η προσφορά σας παρέχει μια εξαιρετική ευκαιρία να εξοικονομήσετε χρήματα στο ταξίδι σας στις Κυκλάδες κατά τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο, προσφέροντάς σας μια έκπτωση 30%. Ωστόσο, πρέπει να τηρούνται όλοι οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις για να επωφεληθείτε πλήρως από αυτήν την προσφορά.