Αμοργό - Αθήνα (Πειραιάς): Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Αμοργό - Αθήνα (Πειραιάς): Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών. Τιμή εισιτηρίου: 51,5€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: 116€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Blue Star, Seajets
  • Ενδιάμεσα νησιά: Σύρος, Πάρος, Νάξος, Δονούσα, Αιγιάλη
  • Δρομολόγια πλοίων: 4 κάθε εβδομάδα
  • Διάρκεια ταξιδιού: 9 ώρες 40 λεπτά
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Αμοργό - Αθήνα (Πειραιάς)

Εισιτήρια πλοίων για επιβάτες και αυτοκίνητα για τα δρομολόγια από Αμοργό για την Αθήνα και το λιμάνι του Πειραιά μπορείτε να κάνετε κράτηση στο booktickets με όλες τις διαθέσιμες εκπτώσεις! Εδώ θα βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τις αναχωρήσεις των πλοίων, τις ακτοπλοϊκές εταιρείες και τα προσφερόμενα ταξίδια για το δρομολόγιο.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Συνήθως, υπάρχουν 4 δρομολόγια πλοίων την εβδομάδα από Αμοργό για την Αθήνα και το λιμάνι του Πειραιά, με επιπλέον δρομολόγια το καλοκαίρι. Το καλοκαίρι η Seajets πραγματοποιεί το δρομολόγιο σε 7 ώρες με ταχύπλοα σκάφη από το λιμάνι Κατάπολα για το λιμάνι του Πειραιά.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του δρομολογίου είναι 9 ώρες και 40 λεπτά και εκτελείται με συμβατικό πλοίο από την ακτοπλοϊκή εταιρεία Blue Star Ferries. Το καλοκαίρι η Seajets πραγματοποιεί το δρομολόγια σε 7 ώρες με ταχύπλοα σκάφη από το λιμάνι Κατάπολα για το λιμάνι του Πειραιά.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων πλοίων;

Η τιμή του εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη είναι 51,5€. Την καλοκαιρινή περίοδο η Sejaets εκτελεί το δρομολόγιο με κόστος 85€. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού Αμοργό - Αθήνα (Πειραιάς) μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις, τον τύπο του πλοίου και την επιλογή της θέσης.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα περισσότερα πλοία διαθέτουν γκαράζ και το κόστος ενός εισιτηρίου ΙΧ αυτοκινήτου ξεκινά από 116€ χωρίς τις εκπτώσεις.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Μπορείς να κλείσεις φοιτητικό εισιτήριο για το δρομολόγιο από Αθήνα (Πειραιάς) προς Αμοργό, εάν διατίθεται φοιτητικό πάσο από ελληνικό πανεπιστήμιο. Με το έγκυρο πάσο, δικαιούσαι έκπτωση που φτάνει έως και 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Αμοργό - Αθήνα (Πειραιάς);

Η Αμοργός έχει δύο φυσικά λιμάνια, τα Κατάπολα και την Αιγιάλη. Πρωτεύουσα είναι η Χώρα Αμοργού με κύριο λιμάνι τα Κατάπολα. Η ακτοπλοϊκή εταιρεία που εκτελεί με συμβατικά πλοία το δρομολόγιο Αθήνα (Πειραιάς) - Αμοργό είναι η Blue star Ferries. Την καλοκαιρινή περίοδο πραγματοποιούνται δρομολόγια και από την Seajets με ταχύπλοα σκάφη με προορισμό το λιμάνι Κατάπολα της Αμοργού.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια Αμοργό - Αθήνα (Πειραιάς);

Στην πλατφόρμα του booktickets, έχεις τη δυνατότητα να κάνεις ηλεκτρονική κράτηση ακτοπλοϊκών εισιτηρίων για το δρομολόγιο Αμοργό - Αθήνα (Πειραιάς). Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξεις το καλύτερο για τις ανάγκες σου.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι τα δρομολόγια των πλοίων και οι τιμές των εισιτηρίων μπορεί να αλλάξουν ανάλογα με την χρονική περίοδο. Προτείνεται να ελέγχετε το booktickets για την έγκαιρη ενημέρωσή σας σε ότι αφορά το ταξίδι σας.