Αγία Μαρίνα, Αίγινα - Πειραιάς: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Αγία Μαρίνα, Αίγινα - Πειραιάς: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια. Τιμή εισιτηρίου επιβάτη: 12€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: 29€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Hellenic Seaways, Saronic Ferries, Aegean Flying Dolphins
  • Δρομολόγια πλοίων: καθημερινά
  • Διάρκεια ταξιδιού: 30 λεπτά - 1 ώρα 10 λεπτά
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Αγία Μαρίνα, Αίγινα - Πειραιάς

Κλείστε ακτοπλοϊκά εισιτήρια για επιβάτες και αυτοκίνητα με όλες τις εκπτώσεις για όλα τα δρομολόγια από Αγία Μαρίνα στην Αίγινα για τον Πειραιά στο booktickets! Εδώ θα βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τις αναχωρήσεις των πλοίων, τις ακτοπλοϊκές εταιρείες και τα προσφερόμενα ταξίδια για αυτό το δρομολόγιο.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Καθημερινά δρομολόγια πλοίων πραγματοποιούνται από Αγία Μαρίνα στην Αίγινα για τον Πειραιά, με επιπλέον καθημερινές αναχωρήσεις το καλοκαίρι.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του δρομολογίου εξαρτάται από τον τύπο του πλοίου, αν είναι ταχύπλοο τύπου καταμαράν ή συμβατικό. Τα πλοία της εταιρείας Hellenic Seaways Aero Highspeed είναι τα γρηγορότερα και εκτελούν τα δρομολόγια σε 30 λεπτά.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων πλοίων;

Η τιμή του εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη κυμαίνεται από 12€ - 19€. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού από Αγία Μαρίνα για Πειραιά μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις, τον τύπο του πλοίου, την επιλογή της θέσης και τη μεταφορά οχήματος.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Μερικά από τα εισιτήρια για αυτό το δρομολόγιο είναι διαθέσιμα για οχήματα, όπως αυτοκίνητα και μηχανές. Κάποια πλοία που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο διαθέτουν γκαράζ οχημάτων. Το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου με την εταιρεία Saronic Ferries είναι 29€ χωρίς τις εκπτώσεις ενώ με την San Lorenzo Ferries το κόστος ενός αυτοκινήτου είναι 24€.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Μπορείς να κλείσεις φοιτητικό εισιτήριο για το πλοίο από Αγία Μαρίνα, Αίγινας για τον Πειραιά, εάν διατίθεται φοιτητικό πάσο από ελληνικό πανεπιστήμιο. Με το έγκυρο πάσο, δικαιούσαι έκπτωση που φτάνει έως και 50% στα εισιτήρια του πλοίου.

Αγία Μαρίνα, Αίγινα - Πειραιάς: Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο;

Οι ακτοπλοϊκές εταιρείες που εκτελούν το δρομολόγιο Αίγινα - Πειραιάς είναι η Hellenic Seaways με τα νεότευκτα ταχύπλοα σκάφη Aero Highspeed, η Saronic Ferries και η Aegean Flying Dolphins. Το δρομολόγιο εκτελείται τόσο με συμβατικά όσο και με ταχύπλοα πλοία.

Αγία Μαρίνα, Αίγινα - Πειραιάς: Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια;

Στην πλατφόρμα του booktickets, έχεις τη δυνατότητα να κάνεις ηλεκτρονική κράτηση ακτοπλοϊκών εισιτηρίων για το δρομολόγιο Αγία Μαρίνα, Αίγινα - Πειραιάς. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξεις το καλύτερο για τις ανάγκες σου. Κλείσε το ταξίδι με πλοίο από το booktickets με αξιοπιστία και άνεση.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι τα δρομολόγια των πλοίων και οι τιμές των εισιτηρίων μπορεί να αλλάξουν ανάλογα με την χρονική περίοδο. Προτείνεται να ελέγχετε το booktickets για την έγκαιρη ενημέρωσή σας σε ότι αφορά το ταξίδι σας.