Άγιος Κήρυκος (Ικαρία) - Αθήνα (Όλα τα λιμάνια): Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Άγιος Κήρυκος (Ικαρία) - Αθήνα (Όλα τα λιμάνια): Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών. Τιμή εισιτηρίου επιβάτη: 58€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: 122€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Blue Star Ferries
  • Δρομολόγια πλοίων: 3 κάθε εβδομάδα
  • Διάρκεια ταξιδιού: 8 ώρες
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Άγιος Κήρυκος (Ικαρία) - Αθήνα (Όλα τα λιμάνια)

Φθηνά εισιτήρια πλοίων για τα δρομολόγια πλοίων Άγιο Κήρυκο, Ικαρία - Αθήνα (Όλα τα λιμάνια), Πειραιά για επιβάτες & αυτοκίνητα είναι διαθέσιμα στο booktickets. Μέσω του συστήματος κρατήσεων εισιτηρίων, έχετε τη δυνατότητα να δείτε άμεσα σε πραγματικό χρόνο τις διαθέσιμες τιμές και αναχωρήσεις για τα πλοία προς και από τη Ικαρία και να κλείσετε τα εισιτήριά σας σε λίγα μόνο λεπτά λαμβάνοντας τα ηλεκτρονικά σας εισιτήριά στο κινητό ή στο email σας.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Το λιμάνι του Άγιου Κήρυκου είναι στην νότια πλευρά του νησιού της Ικαρίας. Καθ' όλη την διάρκεια του χρόνου εκτελούνται 2 - 3 δρομολόγια πλοίων κάθε εβδομάδα για τον Πειραιά από τον Άγιο Κήρυκο.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του γρηγορότερου δρομολογίου από τον Άγιο Κήρυκο είναι 8 ώρες. Κάποια δρομολόγια είναι απευθείας και κάποια άλλα κάνουν ενδιάμεση στάση στην Μύκονο.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων επιβατών;

Η τιμή του οικονομικού εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη ξεκινά από 58€. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού Άγιο Κήρυκο, Ικαρία - Πειραιά εξαρτάται από τις διαθέσιμες εκπτώσεις και την επιλογή της θέσης επιβάτη.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα περισσότερα πλοία που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο διαθέτουν γκαράζ οχημάτων με το κόστος του εισιτηρίου για ένα αυτοκίνητο να ξεκινά από 122€ χωρίς τις εκπτώσεις.

Μπορώ να κάνω κράτηση καμπίνας επιβατών;

Για αυτό το δρομολόγιο υπάρχει η δυνατότητα για το κλείσιμο καμπίνας. Κατά την κράτηση εισιτηρίου επιβάτη έχετε την δυνατότητα να κάνετε κράτηση καμπίνας ή να κάνετε κράτηση θέσεων αεροπορικού τύπου για πιο ξεκούραστο ταξίδι.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Κατά την διάρκεια κράτησης του εισιτηρίου έχετε την δυνατότητα έκπτωσης 50% στην τιμή του εισιτηρίου εφόσον κατέχετε πάσο ελληνικού πανεπιστήμιού ή διεθνή κάρτα ISIC. Έτσι μπορείτε να αγοράσετε με έκπτωση 50% φοιτητικό ακτοπλοϊκό εισιτήριο.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Άγιος Κήρυκος (Ικαρία) - Αθήνα (Όλα τα λιμάνια);

Τα δρομολόγια των πλοίων από Πειραιά για Άγιο Κήρυκο στην Ικαρία εκτελούνται όλο τον χρόνο από την Blue Star Ferries και πραγματοποιούνται με συμβατικά επιβατικά πλοία.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια Άγιος Κήρυκος (Ικαρία) - Αθήνα (Όλα τα λιμάνια);

Μέσω της πλατφόρμας του booktickets, μπορείτε να αγοράσεις φθηνά εισιτήρια πλοίων με μερικά κλικ. Εδώ θα βρεις όλες τα διαθέσιμα δρομολόγια με όλες τις διαθέσιμες εκπτώσεις για επιβάτες και οχήματα. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείτε να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξετε το καλύτερο για το ταξίδι σου.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι τα δρομολόγια των πλοίων και οι τιμές των εισιτηρίων μπορεί να αλλάξουν ανάλογα με την χρονική περίοδο. Προτείνεται να ελέγχετε το booktickets για την έγκαιρη ενημέρωσή σας σε ότι αφορά το ταξίδι σας.